tisdag, augusti 30, 2005

fru kost flätan

fru kost (särskrivning är roligast):knäckemacka/banan/kaffe
MELLANMÅL:äpple
Lunch: sallad, knäckemacka, Grönsaksbiff,b-tablett
Mellanmål: Snus, banan ünt kaffe
Middag:grönsakssoppa,knäckemacka.
+ett äpple nyss. (fuck you jocke). Hah :)

Jag mår bra. jag är kär och glad och alldeles rusig. Jag är inte så clear vad gäller skruf. Jag inväntar starkare version. Men jävligt snygg dosa + fint namn.

Kom in på msn älskling. Det är bara tisdag än, jag ska träffa dig på fredag. Tre långa utdragna dagar. sötnos.

skruf ist eine wonderbar snüs

Min första dosa skruf, det smakar inte jättegott, luktar ännu äckligare, rinner lite, men Hallå. SKRUF. hur coolt är inte det? (det är bara jag som tycker det). Men dom har starka med. skruf stark portion. 35% mer nikotin än i vanliga. Jag har lärt mig mkt idag. Jag och alice, pratade om snus, verkligen FORSKADE om snus i eftermiddags, satt och beundrade DESIGNEN på skrufdosorna, skrockade över nikotinhalten i rocker, äcklades av förnimmelsen av ettansnus, chockades av de nya billiga dosorna, ja. helt enkelt beundrade.
(skruf är bara snyggast i världen).

Jag saknar Oa galet mycket. Så klart. Mina skolkamrater led med mig i dag, de timmarna jag pratade om hur jag glömt rosen led dom också.. heh.. Pratade med bögen från rs idag, sa att jag inte hade tid. VILKEN BLICK JAG FICK.- jävla rs. Jag ogillar dom skarpt.

Går en timma innan frukost varje dag. Man blir verkligen glad resten av dan då, wonderbar. Eller nja. Jag tvingar mig själv. Jag verkligen Sliter upp mig själv ur sängen sex på morgonen och tvingar ut mig. Jag har tränat bra idag. Jag kommer ha träningsverk imorn. Gött. jag äter jättebra, jättenyttigt, och jättemycket!:) jag är tjock, jag vet ju det, jag ser på mig i spegeln och nej det ser inte så vackert ut men jag försöker ju göra något åt det.

Jävla michelle, man säger inte sånt bara. GRAH. man kommenterar inte människors tuttar. fuck it.

måndag, augusti 29, 2005

skruf ünt glömda rosen..

Lipen.. där kom den. jag glömde den finaste rosen i världen på tåget. hur kunde jag?? HUR? så jävla typiskt mig. Hur lyckas jag??

Jag saknar Oa, oa och hennes band är mina nya idoler. skitbra!

Jag ska börja snusa skruf. Helt enkelt, är inte det namnet bara?? bäst?? egentligen så har det varit så mkt diskussioner om vad man ska kalla kvinnans kön. Fitta, mutta, mus, vagina, och gud förbjude SNIPPA (vadå snopp som femeninum eller=??). jaja, ska inte snöa in mig. MEN VADÅ, VARFÖR INTE SKRUF LIX? skrufen, you name it. det var bra det..

Jag har fått b-vitamintabletter av sanne, bra att ha. Jätte. Alice är sjuk. det är synd om henne.. fy. synd att dt inte är tråkigt i skolan än, så att jag kan med att sjukanmäla mig?.
(nej sånt sysslar jag inte med).

Jag är helt galet kär, über. Och Oa är ju det finaste som finns. Jag iaktog henne från sidan där jag satt. Örat, pollissen som krullat sig sådär jättefint, stubben, nacken, den jättesnygga käklinjen som spände sig när dom spelade som hårdast, handen som vant förflyttade sig över gitarrhalsen, allting. Oa. (Hon spelar förresten bäst i världen)

Min mage är tjockast ever och tårar över rosen kommer rinna lite till.

söndag, augusti 28, 2005

Hej måntag

Jocke din lilla jävul. Du behöver väl inte slå där det gör som ondast? femme? jaja, jag låter dig tro vad du vill cepe. Kaos. Mattemattematte, stress. JÄVLA RÄTTVISEPARTIET, oj. Hm ja, jag är halvrädd sådär. Lite smått. Oa lova att komma på torsdag? annars kommer inte jag. och då ringer dom mig, då måste jag ha ett jobbigt telefonsamtal. BAJS.

Jaja, jag skulle också skriva om alla flator i götet om jag inte var så snäll som jag är. Fakts, sen hade jag inte skrivit riktigt så grovt. jag är för mkt pussy för det. (kalla det femme om det är det du tycker)

Jahaja. Mest saknar jag Oa. Jag vill ha ledigt.

lördag, augusti 27, 2005

idag?

Undrar om det är nu hon upptäckt hur förfärligt vansinnigt jobbig jag är? Oj vad rädd jag blev nu.

Socialistmöte idag. Oj. Haha, han som pratade sa "liksom" ca 56 ggr på tjugo minuter. Det var synd om honom, det var även han som skrev merparten i rättvisepartiet/socialisternas tidning, han hade ett tarvligt språk. Tråkiga artiklar som vem som helst hade gjort tusen gånger bättre än honom. Det handlade ju inte om roliga ämnen, han gjorde säkert vad han kunde. Det handlade om allvarliga saker, flyktingamnesti and so on, men han skrev det verkligen inte bra. Jag kritiserar vilt, medveten om det. Jahaja. Medelåldern där var också runt 30 eller något. Hjälp - tänk om dom tror att jag vill vara med? Jag kanske verkar jätteintresserad av dom. Men jag är ju inte det. Jag är bara intresserad av Oa, tyvärr pyttelilla RS, don't know, don't want to know. Det är säkert någon som känner någon som känner rs, som kan säga det till dom..? :S eller nja. Jag är ju jätteintresserad av politik i allmänhet, av kommunism i synnerhet. Av partier som baktalar varandra istället för att säga något om sig själva? nej. RKU och RS, hm. Sedan vet jag inte vad som är realistiskt. Om dom är drömmare, på det sättet dom talade om sig själva "vi tar över haninge, sedan tar vi över världen", lät det som - i mina öron. Hela demokratibiten, jag vet inte hur min syn på den är. Nordkorea, ok, nordkorea är inget bra land, inget bra land alls. Men Kuba, som ändå är det kommuniststyrda land det gått bäst för, det stödde ju inte rs heller. Det är 35 medlemmar i götet, hur många kan det vara i sverige? ett par tusen? Om ens det, några hundra? Jag kan inte bara gå med i något, å andra sidan vet jag inte vad syftet är. Dom säger ju att dom inte tar in vem som helst. varför bryr dom sig om en manisk skolelev då..? EN, jag.

Oa kom imorn? Jag vet inte om du läser min blogg faktiskt. Tror inte det. Jag är jättenervös nu. Jag är en sån pussy, klarar mig inte själv. Oa älskling? (försvinn inte)

fredag, augusti 26, 2005

snuskprickar

Det enda jag gjort idag är att: gått en tipspromenad, fått köpt snus (tack sanne). Jag blev arg på sanne idag. Hon puttade in mig i en man med flit, och jag bara "eh oj förlåt det var eh sanne". SLUTA MED DET DIN SNUS-KPRICK. Jag har promenerat lite med, fyra km eller nåt sådant. Men jogginspirationen kommer lix inte tillbaka, om jag inte joggar blir jag ju tjock. To bad. Får jogga imorn. verkligen lovar mig själv det nu. Massa imorn. Ska ju sova hos älsklingsoa, sen gå med på hennes match (om jag får), sen måste jag på socialistmötet (följ med snälla oa), sen jogg. sen bio med malin. sen sova. Sen söndag, sen måndag. SÖNDAGSÅNGESTEN HAR REDAN KOMMIT. fuck it. söndagar är så himla värdelösa.

Jag har förfärligt dåliga armmuskler, jag måste träna dom, och så har jag gäddhäng. jättefult. USCH. heh.

oa oa oa.

torsdag, augusti 25, 2005

röd/rku/rs/ KPML(R)

det började efter första lektionen. Jag såg rättvisepartiet socialisterna och började prata med dom, dom verkade vettiga. Just då.

Sedan såg jag jasmine och hennes kompis. Jag började prata om rku, att jag inte håller med, sen sa jag en del riktigt dumma saker. Och sen sa jag "vilket parti var det du var med i?" till ellen, kompisen. "RKU". eh, jaha, pinsamt. lipen hade vart jättebra. Men jag kunde inte grina - då heller. det finns tydligen få gråttillfällen på gymnasiet, så som jag har förstått det. Anyway, hanna i min klass är med i rku, hon är jättesmart och trevlig och bra, och egentligen har jag inte jättemkt emot rku. Men så hade vi bestämt, jag och lisa, och angelica att vi skulle prata med dom från rättvisepartiet efter skolan, halv tre. Hanna följde med, och av pur nyfikenhet frågade jag pojkarna, "vad är det för skillnad mellan rku och erat parti?", det slutade i en halvtimmeslång harrang av skitsnack mot rku, och hur värdelösa rku var. Ja jag säger då det, jag ville ju höra vad dom tyckte, inte om vad dom INTE tyckte. Jag sa att jag var kritisk, över huvud taget. Men ska på deras möte på lördag. Dom har mkt mot rasism och homosexuell kamp and so on. Förresten FÅR man inte gå med där hur som helst. De är engagerade och vill inte ha in folk som betalar årsavgiften men inte är aktiva. JAJA. jag vill veta tusen saker innan jag går med i nåt sånt iaf.

Oa imorn. Saknar. Hela dan har varit färgad röd. RÖD socialistdag, diskussioner, kommunistskvaller, fram och tillbaka. Helt trött i huvudet. Ätit: två bananer, pastaopastasås, ett äpple. Nu är jag hungrig igen. MAT/FETTO/MAT. hehe

onsdag, augusti 24, 2005

hos alice

Hos alice. Jag läste en saga alice skrivit i tvåan om hunden mattí, HAHAH, den var fin den. Och Alice har spelat och sjungit - über som vanligt. Knullmusik!

Var hos Oa, eller ja, var med oa, i trollhättan idag. Oa du är det finaste som finns..! Jag blir helt pirrig och varm och glad och KÄR av dig. vansinnigt kär. vansinnigt, det låter inte som ett mentalt ord, för mig är vansinnig inget sådant där "vansinnigt" som i GALEN.. som sagt. vansinnigt kär.

Lyssnar på doktor kosmos (som vanligt), och jag mår skitbra. Snusen sitter där den ska, jag har en f l i c k v ä n, alice läser saga, förvisso är jag fortfarande tjokkis, men just nu är det ingen stor grej, inte just nu.

Alice läser med inlevelse, sagan från trean. Den är jättelång..... Hon gör RÖRELSER till.

Jahaja. Jag saknar Oa.

banan/äpple

Jag ska till skolan om.. tjugo minuter. Hoppas alice möter mig.. Hej Oa. Jag är trött. orkade inte jogga idag. Jag gick en långpromenad. Ganska skönt. Jag får inte glömma min banan nu. hungrig. Jaja. Hej dåhej då.

tisdag, augusti 23, 2005

snus

Jag vill ha snus, jag äter äpple nu. Jag är inte hungrig, men jag vet att jag behöver det nu. Nu nu nu. Undrar om det var därför jag var så otrevlig mot sanne i telefonen. Jag tyckte bara att hon var dryg idag. Och det kändes väldigt starkt just då.

Oa har match nu, hoppas hon kommer hem snart!:A

måsten

Kjedjesnusade idag. Eller nja, så kan man ju (egentligen) inte kalla det. Jag blev skitsur på sanne idag. I matsalen: (jag med teateraporna brevid mig): "sanne kan jag få en snus?", sanne:"eh nej, om man inte ens kan köpa själv är det inte MENINGEN att man ska snusa", överlägset ögonkast. Okej, jag kände mig kusligt underlägsen, så jag gick till alice; "alice kan jag få en snus?", "nej sanne har fler", tillbaka till sanne "kan jag få en snus?", "Nej jag erbjöd dig en nyss, då dög det inte". "snälla?". "Nej". Jag blev alltså arg på riktigt. Jag hade haft en riktigt jävla dålig dag. Men nej. Fast vi slöt fred senare. Ja iaf, jag gick ut, klagade lite för jasmine, då öppnade hon väskan tog fram en rapé åt mig. tacktack. Ja, sedan kom alice ut efter nån kvart. "förlåt vill du ha en snus?", jag spottade ut jasmines och tog alices. Sedan gick vi in, jag såg sanne, smart som jag är slängde jag snusen i munnen och gick fram till henne, "förlåt, vill du ha en snus?", ja tack. Herregud. Men hon har inte rätt, det var ett nördigt resonemang "får man inte köpa är det inte meningen att man ska snusa": Som om det vore ÖDET att hon snusade. Eh. Jaja. överspelat, överskrivet.

Jag saknar Oa. Det är så jävla befriande att vara sig själv. Riktigt skönt.

Jag kommer bli kallad för grönen eller nåt, promise, jag skulle trycka ut grön färg på vår FÖRSTA bildlektion, vad lyckas med om inte att korken går sönder och färg VÄLLS UT ÖVER HELA BORDET + mina kläder/ansikte/hår+andras kläder+andras arbeten,+förstöra två stolar och golvet. "hej jag är klantig" liksom. Och allt jag sa var "oj", helst ville jag bara lipa. Gråta ut hos alice eller någon, jag funderade helt seriöst på att knacka på deras klassrum och fråga om hon kunde komma ut lite, sen grina snabbt i några minuter. Eller något. Men jag klarade mig utan tårar, thank god. Men när jag inte gråter fast jag vill, finns det liksom kvar. Så nästa gång jag lipar för nåt, kommer jag gråta MÄNGDER. jag har inte lipat på så länge heller, flera månader. Inte sen emma, om jag minns rätt. Jag saknar mina tårar ffs.

långblogg då. Hm ja. 56. 56565656. Fetto :D heh. Ja, alice hade tydligen skrikit TJOCKIS efter mig, fast jag hade inte hört det :P hahaha.

hoho jaja. Jag har inget lås till mitt skåp, det känns väldigt sorgligt. Jag har inte råd. Lagt mina grejjor i andras skåp hela tiden. Måste skaffa lås. Måste antagligen köpa snus själv, eftersom jag är en sån liten snorunge. (men snälla). Ja, och jag måste vara trevlig och jag måste göra någon högintensiv träning imorn 1½ timma innan tolv. Och jag måste bli smal, jag måste klara matte a, jag måste sova åtta timmar, jag måste städa innan fredag, jag måste bli älskad.
Jag måste klara av allting.
Jag måste
måste
måste
måste
måste
Jag vill inte ha några jobbiga måsten alls. Jag vill bli älskad av alla utan villkor. Jag vill vara naturligt smal, jag vill slippa benmuskler, jag vill kunna vara lika dryg som andra ibland, jag vill kunna köpa eget snus och inte vara nån jobbig underlägsen kompis. Jag vill ha ett gratis lås till mitt skåp.

måndag, augusti 22, 2005

Pastasallad med RUSSIN

Okej, det här blir ju en hurtig eftermiddag hm.. Jag och Linn skulle gymma nu, typ om en halvtimma, men nej, Linn ska inte gymma förrän sex, hon ska JOGGA ÅTTAN och GÅ TREAN först. Hurtigt Linn. Genomhurtigt. Så hurtigt att jag dör. Jag orkish inte. Eller jo det är ju bra. Men hm.. Jaja. Det ordnar sig. Får väl hålla på då, eller så går jag bara en promenad och gymmar med henne sedan. That will do. Hehe..

Alla i min klass verkar vara trevliga människor. Jag socialiserar mig med dom flesta, ja det känns mycket bra. Äcklig mat. Jag åt pastasallad med russin. RUSSIn i pastasallad (??). är dom helt knepiga? Eh, ja. (som det fetto jag är liksom) :D

Mina snus är completly slut nu. Det känns så sorgligt så. Jag tog ett bloss av en cigarett idag. Det var helt sanslöst äckligt. Usch.

söndag, augusti 21, 2005

Maniskt

Vad var det? En kvart sen jag bloggade sist. Jag är en sån nörd
bloggnörden

Jag har tråkigt. Min mamma sa att jag magrat. Vilket uttryck. magrat, vadå, det låter ju som vid sekelskiftet. Men tack mamma. You made my day..
(nej det gjorde Oa)

Min femme/gröna/stickade/enourmes krage-tröja känns bra. Väldigt mycket "Hej jag går natur på samskolan".

Oj hopps. Skola imorgon. Nej tack. Jag ska inte sjukanmäla mig på flera veckor hade jag tänkt mig. Det känns inte nödvändigt.

Doktor Kosmos, den analkande sticky-spelningen kryper närmare. Jag måste gå, förstår ni inte det? Linda bloggar om ikeaöverdrag, två timmar senare blir hon kontaktad av företaget som vill ge henne gratis. Varför kan inte mitt liv lösas så enkelt. Mejla mig Kosmos, skriv att jag hemskt gärna får komma fast jag inte är fyllda sjutton simpla år än. Ja tack. Jag kommer. Trust me, I´ll be there for you. SNÄLLA.

(Nej vår revolution kommer höras som tusen små dunsar mot din dörrmatta)

illegalt

"Löpe, ostlöpe (kymas, kymosin)
Löpe består av slaktprodukter, enzymerna renin; som tas från kalvmagar och pepsin från grismagar. Löpe ingår i nästan all hårdost, andra mejeriprodukter som keso och en del mjukostar. Det finns ett fåtal ostar som är gjorda på vegetabiliskt löpe: Järnaost som distribueras av Biodynamiska produkter, samtliga Emmentalerostar av märket Valio (för storhushåll säljs också ostsorterna Polar och Lappi) samt två KRAV-märkta ostar från företaget Norrost: Västan och Ekeby ekologisk hushållsost. I hälsokostbutiker och stora livsmedelsbutiker säljs hårdosten Scheeze som finns i fyra olika smaker, det är en helt vegansk ost, den innehåller alltså inte heller komjölk. Denna ost kan hyvlas som "vanlig" ost men smälter inte i ugnen. En helt vegetabilisk mjukost finns i olika smaker under namnet Créme Nouveau."
-Just det.

Oaoaoa. Jag har en flickvän. Jag kunde inte sova mycket alls
(det låg ju en snygging brevid mig).

Jag tvingade Oa att lyssna på Doktor Kosmos en massa. Jag utbrast saker som "genialt" med darrande stämma, emellanåt.

Jag gick hem från centralen. Gått ganska ok idag. Ska träna på Linns gym imorn. Måste ringa henne nu ju!..

Tonårsfylla är tråkigt, överskattat, men livsnödvändigt för att förstå att man kommer få det roligt nån gång i livet. För jämfört med tonårsfylla är allt annat kalas. Jag menar; dricka billig äcklig öl, strula, kräkas, glömma väska, gå hem, andas på en arg far, gråta, däcka, vakna, ha förmycket ont i huvudet, gråta, kräkas. (vadå ekorrhjul).

Sparris är typ det godaste man kan äta, nyttigt också. Jag har ätit sparris till middag idag. Och det gör mig glad, fast man blir ju lite tung i magen. Det är inte kul. Att känna sig sådär jättefull på mat. Det är sådär.

"Du är den enda jag vill vara kriminell med"
"Du är den enda som får vara kriminell med mig"

fredag, augusti 19, 2005

m jo

Jag störde mig väl inte så gravt som jag verkade göra. Men jag blev sur. Lite på grund av nikotinbristen, lite p.g.a att jag visste att det skulle bli så. Jag kände det. Det bara blev bekräftat.

Jag saknar Oa. Jag vågar inte ringa.

Billigt snus

Jag hängde med några communistas i min storlek idag - fast smalare, max 40 kg hela bunten. Dom var trevliga. Pygmeér. Jag skickade ut bögen(irwin) att köpa snus, han sa "visst, men du jag är hemma vid ett, du får de då, vilket märke?" "general white!", okej då köper jag ängeral white då, sa han och sprang till spårvagnen i hastighet 60.

Oa kommer imorn O.o lite nervös, men det ordnar sig.
Jag har köpt kläder idag, det blev inga mondays, fast jag har gått ner en storlek, så var det inga fina. Mina lår är för stora för sånna jeans, to bad. Jag köpte ett par proggarbyxor på h&m istället, väldigt 70tal. Och en riktig "tillsammans"tröja på mansavdelningen, skitfin. Sen köpte jag en grön sak med glitter-ränder och gigantes krage. Skitfin. Nu har jag noll kronor kvar.

Min mage är stor, och jag klagar allt som oftast (hela tiden). Egocentriskt right? Men jag orkar inte bry mig. Ska jogga imorn. Innan jag träffar Oa. Jag ska upp och jogga vid.. 9.. Sen måste jag byta lakan med, och dammsuga lite, kanske städa lite mer. Herregud. Oa ska sova hos mig imorgon. Jag vill bara inte verka som en pervers typ som har nån baktanke eller så. Believe me, I am not.

Jocke och Alice kommer snart, vid 10 sa dom. Vågar jag hoppas på punktlighet?
Hehe, jaja.

LÄS DET HÄR: BILLIGT SNUS: http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,687558,00.html
woho. Jag måste ha billigt snus, Gud vad underbart. Kan inte general också PRESSA SINA SVINPRISER? Jag är manisk. Noll nikotin sen imorse, en äcklig ettansnus. Helt värdelös. Skitäcklig. General white, eller det där billiga (skitmärket?). Varför är jag sån här? Typ samma som att jag köper felix ketchup istället för icas, fast den är 10 spänn billigare eller så. Alphro-sojamjölken istället för icas havremjölk fast den är dubbelt så dyr och inte human.

Jag är bara sån.
Hehe. Hehe. Hehe.

septum

Oj vad ledsen jag blev nu. Jockelockesockedocke, dö inte för fan, Danmark and all. Det känns som om du ska dö eller något. Din jävel.

Jag ska göra septum. Om nån månad iaf. sådetså. Jag ska. Fast min syster har det, jag är en sån jävla härmapa, men shit the same. När min näsa har läkt ska jag det. Sådetså.

Jag ska köpa mondays idag, fast om jag sparar pengarna kan jag göra septum istället. fast vågar inte. Inte idag, inte ensam. Tar jeansen först. Dom är så fina så ^^

(hoppas dom finns kvar)

torsdag, augusti 18, 2005

Panachehelvetet.

500 kr rakt åt helvete. Det var ju jävligt onödigt. Jävla piss-panache. Min näsa är det fulaste som finns. Funderar på att skippa skolan imorn. Jag ser verkligen förjävlig ut. Sedan när jag satt på spårvagnen hem, tänkte jag på alla andra äckliga defekter, vikten, brösten, rynkan mellan ögonbrynen, fräknarna, hårfärgen, allt.

Och det var väldigt jobbigt och miserabelt. Jag var ju tvungen att jogga när jag kom hem, sedan gick jag 4 km med. Det kändes lite bättre efteråt. Jag åt start till frukost. Det tänker jag på fortfarande. sockersockersocker. Det känns inte bra. Glass igår. Jättegott. Men man ska inte äta socker varje dag. Inte jag i alla fall.

Män tar plats. Inte bara i politiken, eller i byggbranchen. Rent bokstavligt går dom i BREDD. Dom sitter jättefult, sådär tufft med ena foten vilande över det andra knät. Det tar jättemycket plats och är inte ens bekvämt. Jag har börjat sitta så nu, för att jag också vill ta plats. Går i bredd gör jag ju redan :D HAHA, i BREDD.

Jag säger inte att jag är tjock för att människor ska säga emot. Jag diggar självdistans, så när alice skriker FETTO med nasal röst är det skitkul.

Linda har skrivit tusen neggo-grejer om vittra-skolan läs det. Allting stämmer. fast lite tvärtom. Man kan gå till skolan vid tolv och ingen märker att man varit borta. Jag undrar om jag kommer sakna det. En månad sa jag "jag har mens" i princip varje dag, och fick gå hem. Ingen har någon koll. Och barn är jävliga. Barn i de äldre åldrarna tar inget ansvar, om dom måste.

Jag har mens. Det enda positiva. Första gången på tre månader, den kom igår. Det känns über. Fast det är bra att den är så kortvarig. Imorn är den over and gone.

Jag tycker om Oa. Jättemycket.

måndag, augusti 15, 2005

über alles

Jag står på KÖ PÅ QX. jag HATAR QX. Det är värdelöst. (I-landsproblem).
Andrea och hennes Jenny är är. Hon är trevlig. Jag har ätit tomatsoppa idag. den var god.

Jag har varit i kungälv och tittat i TRE timmar på när elin blev klippt. TRE TIMMAR. Sen köpte jag kakor för 40 spänn åt jocke (Hoppas hon är glad för det), jag smakade ett. Havrekex. Det var jättejättegott.

Snus är bättre än godis. Jockelockesockedocke fick betala för white. Kanske ska till lysekil imorgon, om jag får. GAHA. Och på onsdag ska jag till trollhättan, jag längtar.

Alltså, mitt liv är ganska slappt. Det känns som om jag har en buisy week nu fast jag bara har gjort några få saker, och det står "kanske" lite överallt. Jag är den sista i världen som kommer att bli utbränd. Jag skulle aldrig anställa mig själv om jag var arbetsgivare. Aldrig. Å andra sidan är jag bäst på att se ut som om jag gör nåt. Men jag är den lataste av dom lata, och ibland får jag dåligt samvete över det (men för det mesta stoppar jag bara in en snus och lutar mig tillbaka)

Men jag har ju iaf joggat. Och det är ju alltid bra. Men det är så bra när jag håller mig sysselsatt då slipper jag ordkräkas över att jag inte joggar, "jag borde jogga, jag gör ju inget". Imorn ska bli en jogg-fridag. skönt. Jätteskönt.

Jag måste baka bullar snart. Jättesnart. Bullar är faktiskt inte så gott. Eller jo. Men jag ger hellre bort dom, TVINGAR på folk mina über-vegobullar. Det är roligt att baka med..!

Elin är über i sitt nya hår. Skitfint.

söndag, augusti 14, 2005

Äpple

Endorfinkick

.Upprepning: Oa är söt, smart, vacker, finare än finast, communista, hon har åsikter åsikter åsikter. Jag älskar åsikter, pk-saker och dk-saker. Heh. Jag måste ha en dk-affisch. Känner mig helt handikappad utan en. (saker saker saker). jag måste sluta vara en sån hopplös materialist. Jag tänker helt seriöst när jag köpt typ en jacka "den här jackan kommer förändra mitt liv".

äpple är godast. fuck nu kan jag inte sova på två timmar. Bara för det. jävlar.

fuck

Men gud vad sorglig jag är. den obligatoriska "orka med ebba"-veckan har ju faktiskt gått. "FUCK FUCK FUCK FUCK SÄGER HON I LUREN SEN LÄGGER HON PÅ LUREN"

Nu ska jag lyssna på dk, gräva ner mig i världens alla bekymmer och kanske gråta en stund. Jag saknar mina tårar nåt så förbannat, var är dom..?

Och jag hatar när människor bara loggar ur när jag pratar med dom. Fuck them all.

inte igen.

Ojoj. Det här var ju inte så jävla kul. Håll humöret uppe för fan Ebba. Jogg imorn ju. Endorfiner imorgon.
(Och hon gör vad som helst för utlovat knark när hon vaknar)

Jag behöver snus speciellt nu. För nu är det inget roligt alls här. Helt jävla tomt och känslostormar och "jag vet vad som händer nu"-känslor

Det här är så jävla deja vú det kan bli för mig. Exakt samma känsla i ryggmärgen
(Ånej inte nu igen)

Jag ska sluta känna så mycket. Kan man inte bli hypnotiserad till det. Att stand strong by myself eller något. Fan det kommer aldrig gå. Jag är ju sånhär.

life less ordinary

Jag är lite orolig för A, hon borde ta sig tid för sig själv. Hon kommer att krascha annars. Och det är ingen tilltalande tanke, att bli sönderstressad som barn. Nej tack.
Jag grinar nästan när hon spelar, och sjunger, för att hon är så bra.

Jag saknar jocke. Undrar vad hon püsslar med..?

lördag, augusti 13, 2005

bröst

Jag saknar Oa.

Jag har sprungit en mil på mindre än en timma. Det var årets prestation. Eller något. Det kändes bra i allafall. Fast mina tuttar är ju förjävliga. Det är så jävla orättvist. Dom hoppade, och alla småtuttade som sprang förbi gjorde mig ledsen. Men jag kunde ju springa iaf. En gång såg jag på extrememakeover (nej jag har misärtv, som oa säger, alltså innehar vi bara tre kanaler. Så jag såg det hos alice, en gång) och då var det en brud som gått ner i vikt och hennes tuttar va skitstora och hängde ner nästan till fittan. Ja det låter vulgärt att säga så, men det var p r e c i s så det var. Och jag har ju gått ner minst fyra kg. Ska gå ner typ.. fem till. Och då kommr jag kanske också se ut så :o HAHAHA. jaja..

sitter hos alice med en snus. Och jag mår så jävla bra. Allt går ju bra idag. Och förhoppningsvis imorgon. Och dagen efter det, och veckan efter det.

Jag är ju stora damen nu (nej inte bara bokstavligt), mentalt med. wow.

fredag, augusti 12, 2005

vegantårtas

Vegantårta. Jag måste göra det snart. Det är ju så gott. Eller tofuglasspaj. Min farsa fyller femtio i oktober. Jag väntar nog tills dess. 22:a. (alla som vill komma får), det kommer typ.. 160 pers så ni smälter nog in ppl.
(bland alla 158 folkpartister)

Jaha ja. Jag har lovat att göra alla vad blir det, typ tio vegotårtor eller mer. bara för att KUNNA ÄTA SJÄLV. alltså helt egocentriska orsaker, inte för att jag vill göra farsgubben glad eller så. Men man borde kanske köpa nåt ändå..?

Unf lix. Jävlar. Jag kommer ju inte ens kunna smutta på den där dyra champagnen bara för att jag har 158 högögon i ryggen).

sticky fingers.

yeah. 57. Det går ju lite iaf. När mina bröst är bortopererade kommer jag se mänsklig ut. Helt säker på det.
"Namn:palle
Email:
Webb:
http://
Datum:
2005-08-12
Meddelar:
och vart har den där ebba som skrev här jämt förut tagit vägen?? nä nu går jag och lägger mig sov gott"
- ur dr kosmos gästbok. jag är ju nästan idol ju. HAHAHA

Jag och Oa hade trevligt idag. Hennes föräldrar var också trevliga. Fast det var ett mer pinsamt första möte. Jag och Oa på perrongen, ganska upptagna med varandra, kyssandes. "Är det din mamma", Oa: "eh nej, JO DET ÄR DET JU". Oj hopps. ebba:"vilken tur att hon inte såg oss", DÅ såg jag en man rätt i nyllet och hoppsan, han hade ju sett oss, oas pappa. Eh hej ja, ebba heter jag. Ja, trevligt att träffas. H e h e..

Jag har ingen målsman som kan gå med mig på sticky fingers. VAD SKA JAG GÖRA..? (men man får ändå inte gå in med målsman). Och ja. Ibland får jag köpa snus, ibland om jag anstränger mig kan jag se ett år äldre ut, men jag kommer aldrig in där.

Någon som har något gott råd till en kosmos-kamrat med stress-symptom över den viktigaste kvällen i november..? (29:e), eller förresten den viktigaste kvällen på hela året.

(en_thomte@hotmail.com)

torsdag, augusti 11, 2005

ceppo

Skönt att det inte är ngn som läser min blogg. För det är inte alls som sockerdricka. Här är mer ebba-forum.

Hårtvätt var det ja. Det är så himla tråkigt att tvätta håret. Nu tvättar jag det varje dag och fast att jag har jättejättekort hår så är det jobbigt. och tråkigt.

jag är en tjockis. Hoho Jaja.

jag är duktig på att göra bort mig

Jag är så jävla märklig.
Jag råkade säga "pusshej" närjag och oa la på. ÅNEJ jag verkar säkert jättemycket desperat och knepig. OJ VAD DUM JAG ÄR. Och så pratade jag (helt ofrivilligt) med värsta fjolliga rösten.. Lät som om jag pratade med en hund säkert. Jag är så konstig. GAh.

vi ska ses om mindre än två timmar. jag måste duscha. Det är äckligt och varmt ute. Har joggat idag. Mina snus är så slut dom kan BLI.

Min näsa är så jävla ful. vad ska jag göra? Helt äcklig fy. infekterad.

onsdag, augusti 10, 2005

incestuöst

Jag ska träffa Oa imorgon..

Vi har jättejätte-givande samtal; "men alltså, tänk om jag får mens då?? tänk om jag blöder igenom och lämnar blodspår överallt"
"men tänk om jag börjar snora jättemycket, eller tänk om jag nyser dig i ansiktet"
Oa är min picknickdejt btw. Det ni.

Och hejhopp, jag har svullat idag. Känns miserabelt. Och sanne skrattade jättelänge åt min mage. Jag skrattade också jättelänge åt den, den är maximal-stor. Hon sa att jag hade celluliter på magen, fast det har jag inte. Men det var lite skoj i allafall. Jag är helt oproportionerlig. Knäppt.

MIN SOJAMJÖLK ÄR SLUT. jag hinner inte köpa ny. (samt att jag inte har några pengar imorn)..! OCH VAD FAN SKA JAG DÅ ÄTA TILL FRUKOST? mackor, ve och fasa. jag vill ha gröt. Annars dör jag. Eller nej.

Så till de verkliga problemen. Knullkartan över göteborgsflatorna. Alla flator i Göteborg som inte är med i den, förtjänar all respekt; "grattis, du har mycket större chans till en framtida fungerande relation" liksom.

Det är läskigt incestuöst i just vissa flatkretsar nämnligen. Med incestuöst menar jag att alla har någon kontakt med varandra, och alla har varit med fler än två ur detta kontaktnät.

Jag tror inte det är så bland straighta, å andra sidan har jag ingen som helst aning. Men man får väl hoppas att de har sluppit det.

tisdag, augusti 09, 2005

vadå fulblogg?

(för sånna som mej som gör sånt här).
och skugge har ju rätt. Man blir beroende. fuck jockelockesockedocke, nu är jag tvungen att läsa lindas blogg HELA tiden. Men hon är ok. Moderattant eller ej.

Lilla Isa sover. men hon andas tyvärr när hon sover. får väl sätta i öronproppar. hyperkänslig sömn. sovstress med. måste upp tidigt imorn o jogga om jag ska hinna ffs. Hoppas jag är på endorfinhumör imorn, eller ja, idag. Om några timmar. Nu är jag det. Kan man jogga på natten? går det?!:S

Oa

Oa är söt. Vi pimplade saft och jag snusade en massa. Hon är intelligent Oa, jag faller för smarta människor. Jag har bara haft jättesmarta ragg/flickvänner (undantaget jojjo då).

Isa sussar gott i min säng. funderar på att tjacka en snus, men orkar inte resa mig upp, gå ner och hämta. Nej fy. Jag sitter bra här.

blir helt trött på min feta mage. ångestnatt. usch.

Gröt hos alice.

Jag vaknade och var nervös bara jag öppnade ögonen. Jag gick dom fem kilometrarna till alice och när jag kom fram väckte jag henne. (det var synd om henne. Hon var trött)., Jag pratade med hennes mamma, som sa att jag blivit så smal. Det blev jag glad över. Jag blir jättenojjig om nån jag inte träffat på typ två veckor inte säger att jag gått ner. Jag åt min gröt, gjorde gröt till Alice, men hon vägrade äta den. Hon gnydde lite och rostade mackor till sig. Sen gick vi och köpte snus, helt underbart btw..

Jag ska träffa Oa om två timmar, ungefär. Jag måste duscha. Gah. tvätta piercingen and shit. Fy. Jag är nervös. Tänk om jag säger nåt jätteskumt, tänk om hon kollar på mig som om jag är ett miffo.

Jag kom på¨att jag glömt att tumla mina blöta kläder, när jag var hos alice. Så jag sprang i antiloptakt från redbergsplatsen. Jag måste ha sett förjävlig ut. Mina byxor och mitt linne kommer va helt blöta och äckliga sen!! :S

Jag måste läsa lite om Lindas förortsliv för att bli lugn. Och stekta gröna tomater.

(Oa är sötast)

måndag, augusti 08, 2005

(jag rear ut hennes själ)

Jockebloggnörden vet allt som är värt att veta.
Jag är übernervös för imorgon. Faktiskt.

Emmas sms ska symboliskt raderas nu. Hennes bild får jag spara som skrämmande exempel till nästa brasa. (jag rear ut hennes själ. Allt ska bort)

Jag är jättehungrig men måste sova snart. Ska till Alice innan tio imorn, tänkte gå dit. Jag behöver röra på mej.

(Så är man då nästa Linda Skugge)

Ja. Jag kommer bli hyllad, oscarsbelönad och probably gift med Olinda pågrund av mina framtida tusen bloggs. (I wish)

Jag ska träffa Oa imorn. Hon är helsöt och smart (communista också).

Jocke är förövrigt min blogg-gud för att hon lär mej saker jag inte känner till.

En vegans bekännelse

flatincesten i Sverige, hårtvätt, resturangtristess och andra allvarliga I-landsproblem. (mitt liv)