lördag, december 31, 2005

hey

Jag lever fortfarande på Doktor Kosmos. Andas Doktor Kosmos. (jag är en parasit av klass).

Nyår idag. Förra året vid den här dagen var jag 13 kilo tyngre och jag söp skallen i bitar och kräktes över en toalett. Idag ska jag och ÄLSKLINGSOa kolla på film på min vind och vi ska äta middag med min familj. Och ha en brasa kanske. (jag har förändrats)

Om någon i min teatergrupp läser det här: När börjar repetitionen den 9:e. Skicka ett sms om någon vet snälla? Min pappa råkade slänga lappen med tider :S

Alice gav mig en MYCKET FIN INRAMAD DOKTORKOSMOSAFFISCH i julklapp. TACK. jag blev jätteglad. Idag ska jag sätta upp alla mina affischer.

Nyår.

torsdag, december 29, 2005

Doktor Kosmos

Så, vad har hänt?
Jag och Oa såg Doktor Kosmos igår. Det var stort. Större än störst faktiskt. Jag var ledsen först, för jag ville stå längst fram, liksom känna deras andetag nästan. Men det var alldeles jättetjockt och framme vid scenen trängdes ett antal långa, stora människor. Oa sa att jag skulle lita på henne för hon skulle fixa det åt mig. Hon höll mig runt magen och föste fram mig som om hon var min mur. Sedan Var vi plötsligt nästan längst fram. Hon fick massa slag i ryggen och folk trampade på hennes fötter men jag stod ganska bra där innanför. Sedan så kom långa jonas och drog undan en som stog längst fram och puttade in mig där. Jag skrek allt det bästa och när lesbian wannabe var kysste jag oa (couse we´re the lesbians actually)

Och lyckan var fullständig.
Min värld exploderade och allt var underbart, jag hoppade och en stor kille framför mig hoppade på mina fötter och slog Oa i ansiktet.
Jag träffade Hannes där, en som jag gick i mellanstadiet med, hans flickvän var extremt lik Laleh.

När stoppa valfriheten spelades satt jag på knä Scenen och jag kastade en slängkyss till Twiggy pop och hon kastade en slängkyss till mig. De spelade ganska länge och det är nog så lycka känns. När Antelåten spelades viskade Oa i mitt öra; Är du lycklig? Jag skrek att jag var det och kysste henne och jag har aldrig mått så bra som i just det ögonblicket.

Konserten tog slut och jag kastade mig upp på scenen och sprang runt och tog bandets vattenflaskor, tre stycken. (Nördigt eller så?) Vi gick ut och satte oss, på trappan där det var avspärrat och skyltat "endast personal". Vi satt och jag var glad och vem stod inte på nästa trappavsatts? Twiggy pop. Oa viskade "Visa linnet ebba". Jag skrek "TWIGGY" och vände mig om, drog upp tröjan och visade henne ryggen (ebba <3>). Jag såg inte hennes reaktion eftersom näsan pekade åt andra hållet men oa sa att hon skrattade lite. Sedan händer det ofattbara. Twiggy pop går ner för trappan till oss och jag kramar henne, säger att dom är jättebra och fnissar fult och säger "hehe, jag tog era vattenflaskor hehe". (som nån stalker eller så). Hon säger tack och har en söndrig mobil, hon säger att det är fel på displayen och att hon ska ringa en kompis. Vi står och hon pillar med sin mobil, jag tittar på Oa och jag försöker komma på något jättesmart att säga. (Men det gör jag inte).

Hon går därifrån och jag säger i lite halvhög falsett att "du är jättebra". Knäna darrar och Jag kramar oa, Vi köper en doktor kosmoströja, och någon shysst snubbe skjuter till 20 spänn som fattas. Vi går och jag är i extas.

Min älskling behandlar mig som en prinsessa och hon var med mig för att se Doktorn, Twiggy och dom andra, det var nog det största, förutom att jag har henne.

söndag, december 25, 2005

kük.

"Friday, August 12, 2005

sticky fingers.
yeah. 57. Det går ju lite iaf. När mina bröst är bortopererade kommer jag se mänsklig ut. Helt säker på det."

Haha, blogg från den 12:e augusti alltså. på vem som helst annan är 7 kg mkt, det märks mycket. På mig är det en jävla droppe i ett hav, jag skulle kunna gå ner 7 kg till utan att det syntes nämnvärt.

SOM SAGT: SOVA, VAKNA, GÅ NÅN MIL, ÅKA TILL OA, GE/FÅ KÄRLEK

lal.

Jag saknar dig.
Jag går och lägger mig (allt för att det ska bli imorgon)
Klockan är åtta..

Jag har druckit sju koppar grönt te idag och fyra koppar svart kaffe.

Ska läsa en smula i en skitbok.
Sedan ska jag tänka "jag är" vid inandning och "trött" vid utandning tio gånger. det funkar ibland.

Jag är nästan hyperaktiv. Skulle lugnt kunna jogga några km nu. Men det är svart ute. Och läskigt.

JAG ÄLSKAR DIG SÖTNOS.

Hej.

Jag väntar på att du ska ringa.
Jag älskar dig.

Har gått en timma till nu.
Ska dricka grönt te hela kvällen. Minst en liter eller så
Och jag ska vänta på att du ska ringa.
Sedan kanske jag dammsuger.
Jag ska sova länge.
Tidigt ska jag somna.

Allt

Jag har joggat en mil med isa idag.
Fast hon joggade sju. Sedan tog jag ett varv till för min kondis är bättre nu.

Klumpen i halsen.
Fuck it.

Jag älskar oa
Hon gör mitt liv bra.
Jag saknar dig älskling.

Min syster har kräksjukan, det enda som skulle göra det värre är att hon smittar mig, så att jag inte kan gå på doktor kosmos.

Jocke ska få sin tröja.
Den hänger här och sådära.
Undrar om alice är i stan nu.
Eller kanske hos jocke. (ni är välkomna hit) desperation.

Oa imorgon. Jag saknar dig.

isa

Isa ringde.
Hon hade också julmatsångest,
vi ska jogga ihop.

ISA ÄR SÅ BRA.
tack! Det känns så mkt mer über om man slipper vara själv med allt. jogg är helt ok. Men t.o.m roliiiigt om man är två.

Oaälskling? Jag ringer dig efter fem, ok?
kommer va ute länge, sen hissa flaggan, äta frukt, sen ringer jag dig.
JAG ÄLSKAR DIG

jul

Jag vet inte hur mkt panik det är möjligt att få på julafton, eller dagen efter. Jag ligger nog nånstans på gränsen där iaf.

Jag grät.
Min mamma var jätteledsen.
Min pappa skrek och slängde i dörren.

Min lillebror var bara arg och sprang ner ett ljus.
Min syster såg ledsen ut.

Min farmor åt godis.

Jag åt.
Jag svällde

Och nu.
dagen efter
har jag gått upp (men h e y vad hade du väntat dig lilla gumman.)

Har gått långt och ätit 150.
Nu ska jag jogga 1,3 och allt ordnar sig bara jag inte förstör allt.

FUCK FUCK FUCK FUCK.
Jag ångrar mig så.

Jag hatar julafton, och försökte fylla det jobbiga tomrummet med mat, choklad. Det hjälpte inte. allt jag åt blev det dubbla och ångesten nu är det inte värt.

Jag saknar Oa och skulle kunna mörda för att få träffa henne nu.

Jag ska gå och lägga mig direkt när jag hissat ner flaggan. Då slipper jag middagen.
Allt handlar om diciplin? Om varje dag var ett nytt kapitel då skulle allt vara ok. Men det är inte så, jag undrar hur länge jag ska få hålla på för att det ska släppa, hur länge, en vecka kanske, till nyår?

Doktor Kosmos på onsdag. Det och Oa är det enda som kan rädda mitt lov.
Om jag blir kräksjuk tills dess vet jag inte vad jag gör av mig själv.

fredag, december 23, 2005

Dagen före.

Dagen före julafton.
(en klassiker yes indeed). Jag har så ont i magen.

Jag har tränat med min syster idag+ gått en ganska ok bit imorse (I am such a looser)
Jag har varit med Oa (jag fallerfallerFALLER för dig älskling). Vi har glott på två american HighSchoolfilmer och ätit choklad, pussats, pratat, JAG ÄLSKAR DIG.

Imorgon som sagt. Julafton.
Oj.
tusen julklappar ska slås in, imorgon hinns ingen träning. Och det är synd.
Med tanke på all mat man måste trycka i sig.
(vem har sagt att man måste?), Ingen.

Igår var jag och Oa på systerysters nya jobb. Café Bruno. Jättefint, überlitet. Sedan gick vi till vaniljcafét och drack te med Isa, Malin och Maja. Trävligt värre^^ Sedan åkte vi till ica med min syster, hon köpte tobak och choklad. Sedan åkte vi hem, filmerna som sagt, sedan pratade vi och någon gång på morgonen somnade vi, jag vaknade klockan kvart över fem, gick upp, gick till klockan sju, sedan gjorde jag gröt. Vi kollade på julkalendern. Oa åt inget (aldrig på morgonen). Jag åt mkt. heh. Sedan åkte jag och Oa till stan, träffade hennes mormor och morfar. trevligaa. Sedan köpte jag julklappar med syster, sedan åkte vi hem, gick till gymmet, hon rökte, vi åt, jag började städa. Nu sitter jag här.

Två timmar till helvetet börjar detta året då.

tisdag, december 20, 2005

quote by jocke.

" jag är oerhört irriterad på folk som skaffar stadigt sällskap och sedan tror att världen tillhör dom, själv funkar man bara som telefonsamtal när personen i fråga dumpas i ungefär två minuter. Illa, illa." Jocke. hah. Du säger till din mamma att du ska ringa upp när jag ringer dig hem. Du ringer aldrig upp. Du säger till din lillebror att du står i duschen och ska ringa upp mig. du ringer aldrig. Let´s be honest. Jag ska inte ringa dig om jag blir dumpad. promise.

Jag älskar människor som tror att världen tillhör dom. Hahaha. jävla jantelagen ska man dissa. Jag gillar inte dig heller just nu. 1:för att du är så barnslig. 2:för att jag har din tröja. 3:för att jag är trött som en "gnu". Ja HAHAHAHA.

big deal. Skolavslutning imorn. Ska bjuda Lina på lunch. Sedan narnia. och julklappar+ett linne på myrorna, om min lön har hunnit komma....

Jag och Oa har varit ihop i 4 månader nu.
Jag älskar dig. (vi äger rlden)
(hahaha)
FINALY

jag lyckades.
maybe får jag bara g.
Men på minuten tolv fick jag över arbetena.
GOD BLESS FFS.

måndag, december 19, 2005

GUTENAFTEN

Ja du vart ska jag börja.
Ett antal sidor tills imorgon.
Mamma fyller år idag. fuck.

Ingen teater. Kunde slash fick inte gå.

Jocke: Min exelánte flickvän liksom tillägnade mig "din" låt. Den är nog ett antal människors låt här på jorden. Den kanske betyder en sak för dig och en annan för en gris i västafrika. Och för mig betyder den att Oa älskar mig. Jag har aldrig sagt att jag "tror att den är våran låt". (som du uttycker det). Jag har ingen lust att gräla med dig. see ya. Du får din tröja genom alice.

Jag skriver novellen om Trilla och den kommer bli en short story. Fick tillbaka mitt sex-arbete från skolan idag. Fick vg- (undrar vad det beror på HAHAHA). jag hade ägnat en hel del åt HBT-frågor. Jävligt bra var det. Säkerligen MVGarbete. Ibland är VÅRA LÄRARE DUMMA. SEXOCHSAMLEVNAD HANDLAR INTE BARA OM JÄVLA HETEROÄCKLIGA KÖNSSJUKDOMAR.

Ska sitta hela jävla natten och skriva. Ingen msn, ingen äcklig lindablogg. Bara jag och julaftonsarbeten. Jag ska sitta med tusen cup of kaffe. Och sedan ska jag gå och lägga mig. vakna ett par timmar senare, se på julkalendern, sedan ut och gå ett par timmar. krubba ngt, plugga, gå och träna så att jag dör nästan, sedan träffa isa på stan, sedan hem, äta middag. dö. sova. vakna, avslutning, lunch med lina, narnia, sova, vakna, städa, träna, Oaälsklingen, titta på film, älskaälskaälska, sova, vakna, (dagen före julafton), träffa oas morföräldrar, gå hem, träna (gymmet stänger sen över jul), sova vakna, fuckingjulafton.

jag läste en artikel i "iform"-tidningen nu (jag har cravings för diverse nördiga tidningar, just nu träningsgrejs). Jag blev så himla glad, det är tydligen inte ALLS FARLIGT ATT JOGGA/LÖPA PÅ VINTERN. Min mamma har lurat mig. Hon säger att det är farligt att andas kallluft i andfått tillstånd. Hahahaha SUCKER. på onsdag eller torsdag ska jag ge mig ut på en überdüberjoggtur 1,4 mil eller nåt sådant, ska känna isen i halsen och NJUTA.

JUST DET. plugg var det. fuck.

söndag, december 18, 2005

today.

Jag blir galen på systeryster.
Hon har pratat i telefon sedan jag kom hem :S
tränat apamycket idag. ganska nöjd. Nu har jag förstört allt anyhow med massa mat (mor fyller år imorgon, vi firar lite idag).

Jag måste ringa Oa snart. så snart syster lagt på.

Jag älskar dig Oa

lördag, december 17, 2005

helgen.

Helgen: Fredags; wonderbarüberkonsert med Oas band. Dom var helt jättebra! Och till den där låten när Oa sa "jag spelar för ebba hon är världens bästa och hon står där". Mitt hjärta flög nästan upp i halsen och hon tittade på mig varje gång lisa sjöng "When I love you baby I mean it more than just the whole word". Och jag höll på att klättra upp på scenen för att kyssa henne (loveshock babe loveshock)
för övrigt så är dom bästare än bäst, lisa sjunger asgrymt och min älskling är en stjärna with her guitar.

Oj vad jag älskar Oa. Sedan när konserten var slut och vi gått hem, pratat, haft sex, pratat mer, pussats, kollat på fucking åmål (vilken gång i ordningen?) så somnade vi. Jag vaknade på morgonen åtta och låg och bara tittade på den här omänskligt vackra som låg brevid och jag var så glad. så himla glad att hon ville ha mig..

Vi gick upp, åt frukost (jag gröt, oa sin mammas bröd). det dröjde ett tag, sen körde oas pappa oss till stan. Jag köpte julklappar, oa följde med och var så snäll, att hon orkade alla affärer jag tvingade med henne i..! (jag hade varit trött, sur och otrevlig i en sån situation). Sedan fikade vi och min älskling köpte kaffe och frukt till mig. Du är så vacker Oa. Mitt bästa. Jag älskar dig.
(min lilla gudinna)

onsdag, december 14, 2005

fett aka julafton

fat-zo.

jag vill bara bli.. inte tjock?

det känns som om julen är fett. allting som har med julafton att göra blir man fet av.
"undvik fettfellorna i jul"(skriker löpsedlarna)
"göran ät inte mer nu" (säger mamma)

Man blir tjock av bara tanken på julen.

måndag, december 12, 2005

älskling,

Det var inte meningen att framställa dig som ett svin.
Jag älskar dig darlo.

(älska mig älska mig. älska med mig)

Skolan om 1½ timme. har hunnit cykla en mil på träningscykel, promenerat 1,2 ute. Och styrketränat lite. Imorgon ska jag inte göra ett piss. Min kropp ska få vila. GAH vad skönt.

Jag älskar Oa. Om det är någon som är ett svin är det jag.

lördag, december 10, 2005

Jag älskar dig Oa.
Jag önskar att jag inte var så fucking jävla präktig.

ÄLSKA MIG OA. FÖR JAG BEHÖVER DIN KÄRLEK

Kompromiss
respekt
respekt
respekt.

alla har rätt.
respektera inte mig.
acceptera/respektera inte vad jag tycker.

Om jag sätter gränser.
Säger synpunkter

Så gör du slut?

Det känns så.

Jag älskar dig fattar du inte det?
Jag har tvångstankar, jag går upp fem varje morgon när jag inte är med dig.
Det är därför jag måste gå och lägga mig innan tio.
Jag går upp och promenerar snabbt två timmar för att bli smal.

Och du förstår inte att jag måste sova.
Och jag ringer alltid och ber om ursäkt.
för jag har fel. Jag är fel.

Du säger bara "jaha" och lägger på i mitt öra.

(älska mig Oa Älska mig)

materialism.

Jag älskar Oa mest.
Hon är det finaste.
det bästa
det mest älskvärda i världen.

Förlåt systeryster att jag förstör ditt liv.
Förlåt Jockesockelockedocke att jag förstör ditt liv.

Det verkar vara därför jag finns.
för att förstöra.

Ska köpa bort allt dåligt nu. jag ska inte äta förrän ikväll och jag ska köpa bort allt tråk. Shopaholic. yäs.

torsdag, december 08, 2005

Klockan är redan tjugo över fem

Och jag är sen. stress. Ska promenera till klockan tio över sju.
stress.

jag är bara fet idag.
Mina ögon ser förskräckliga ut.

Jag undrar om Oa hatar mig.
Jag älskar älskar älskar Oa.

Städat lite. Sovit lite, tänkt massa.

JAG ÄR TRÖTT.
´snart till psykologen. Jag blir alltid lite nervös innan jag ska dit. förra gången pratade vi i 20 minuter om hennes tröja.

onsdag, december 07, 2005

fettzo

Jocke tycker inte om mig.
Man känner av det på hennes kroppspråk.

jag älskar oa.

jag är tjock,

Oaälskling

Jag älskar Oa.
JAG ÄLSKAR OA.

(du är mitt allt)

Svullade i förrgår. Hemskt. Igår;joggade 1,2 mil och gick en mil. Det blev inte så många igår fakts.

Du älskas din röst hjälper mig.

måndag, december 05, 2005

tom?

Jag är tom.

söndag, december 04, 2005

Jag bryter ihop och det är dina rakblad ikväll.
Jag bara gråter
för jag är död utan dig

jag fungerar inte utan dig
jag andas inte utan dig

det står att du är "singel" på helgon och jag gråter och finns inte
utplånad äcklig
utplånad äcklig

jag älskar dig.
men det vet du.

lördag, december 03, 2005

BLÄBLÄBLÄ

fredag, december 02, 2005

f u c k

Jag kollar på nördhelgon efter mejl fast jag vet att jag inte fått några.

Att jag aldrig lär mig. Aldrig. fan vad äcklig jag är.

torsdag, december 01, 2005

fuck.

Jag vill att det ska vara jämställt. Att du ska vilja ha mig. Att du ska bli ledsen om ja går.
(men du vet att jag aldrig går).

Nu känns det mycket som att du ska göra slut med mig.

redhead

Oa är plågsamt vacker i illrött hår och grönmelerade ögon.
Jag smälter varenda sekund.
Och jag är
RÄDD.

för jag vet ju inte.
Jag vet ju inte om jag gör fel.

godmorgon

Hemsk kväll. Hemsk natt. någorlunda morgon. Klockan är tio. Jag har hunnit gå massa och vart på gymmet med. det känns bra.

Jag saknar Oa och är helvetiskt orolig att hon ångrat sig.