måndag, februari 20, 2006

ja. så hände det sig en gång... PUNKTPUNKTPUNKT.

Jag ville må så bra. Och jag bokade upp mig hela slutet av förra veckan. Jag sprang runt på stan med tusen olika människor i högklackade skor och tajta jeans. Jag stressade till nästa fika, och nästa person och nästa timme. Jag hade det helt ok. Tills igår kväll. Äckelkänslor. Det värsta som finns är nog att känna sig äcklig. Över alla kanter, jag bara växte och allt bara är fel. FELFELFEL. Jag grät i tusen år och jag ringde jocke men hon var inte hemma, jag ringde oa men hon hann inte prata. Och det var ju fel bara det. Att jag ringde oa. Jag satt i min mammas knä och lipade hur länge som helst

söndag, februari 19, 2006

fan fan fan.

Idag har jag tränat bodypump med min mamma. Jag smet ut vid lunch och joggade med. Mamma var arg när jag kom tillbaka. Jag är trött och kommer lipa snart. Skola imorgon och jag känner mig orolig i hela kroppen.

Oa har inte ringt mig. Hon kommer inte ringa.

lördag, februari 18, 2006

idag.

Träffade Jocke idag vid lunchtid. Vi drack latte. (Läs jag). Hon drack ingen. Åt bara lite skum ju.. Hm.. Vi pratade ett tag. Jag älskar jocke, hon är über. Oa ringde hennes mobil när vi satt där. Allt kändes knepigt. Hon skulle till den vuxna i vänersborg. Nej INGA ELAKA TANKAR. Jag menar Jessica. Hm. jag är så jävla omogen. skärp till mig nu.

Oa sa att hon saknade mig. Jag sa att jag saknar henne. För det gör jag. Fast jag försöker förtränga det och bara skratta hela jävla tiden. Fejkat metallskratt.

Undrar om jag fick skriva att hon saknar mig här. Undrar om det är hemligt. Undrar om det ens är sant..?

Efter jag träffade jocke såg jag på bio med malin. Walk the Line. Skitbra. Sedan gick jag hem på skyhöga klackar. Jag gick hela vägen fast fötterna värkte.

fuck it.

Jag läser en bok. Som går ut på att man måste förlåta och lyckönska den man är bitter/cynisk(inte kommer över). Så jag tänker gulliga snälla saker om Jessica/Oa varje kväll. Kul va? jag klumpar ihop dom.

Alla elaka tankar om dom bara slår jag ifrån mig. Alla bittra, cyniska fraser jag tänker yttra bara låter jag flyyyyga iväg.

Jag ska komma över det här. Jag ska sluta vara kär i någon som inte vill ha mig och jag ska glömma det här. Någon gång.

måndag, februari 13, 2006

igår. inatt. ingenting. ingenting ebba.


Så vad har jag uppnått?

ingenting.

skit..?

Igår hände någonting. Jag vet inte vad. Oa blev arg och klickade mig. Varför blev hon arg? Jag ringde jocke. Oa tyckte ju att jag skulle ringa någon. "Du kanske ska prata med någon". Vi pratade länge. Jag fånlog upp i taket och kunde inte känna mina ben. Jag skrattade konstigt och min röst var metall i en tunnel. (Min röst är metall i en tunnel). Jag släckte lampan och väntade på att den hysteriska gråten skulle komma. Den kom inte. Jag skrattade. Vad är roligt ebba? rätt svar: Ingenting är roligt. Vad skrattar du åt ebba? vad skrattar du för?

fredag, februari 10, 2006

allting.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!
JA, Jessica. Helt utan anledning hatar jag dig. Jag kanske inte "har rätt" att hata dig eller något sådant. Jaja, så är det i allafall. Du är skum. (och oj vad elak jag är för att jag angriper någon känslig punkt. typ att du är VUXEN. Ja lilla gumman det är du. Eller att du gillar hello kitty "jag är stolt över det"). pussspussssss

Jag är trött som fan och har dåligt samvete över att jag inte kan träna. Det känns viktigt men jag orkar inte. Min mamma är så underbar. Hon är snäll och gör kamomillte åt mig varje kväll, när jag börjar lipa.

Malin ringde förut. Det var trevligt att prata med henne. Jag måste ringa isa ikväll. Jag har inte orkat prata med någon på en vecka. Fast jag pratade med Hanna igår i några minuter. Hon är så bra hanna. Jag saknar henne och Henrietta, och Lina och Stina. Dom var så snälla mot mig innan jag åkte hem förra torsdagen.

Nu har jag varit innanför fyra väggar i åtta dagar. Jag kvävs snart. Jag kommer inte få jogga på flera veckor, mamma kommer inte låta mig. Och jag längtar efter det. Gud vad nördigt. Måste köpa nya träningsskor. Jag ska lägga så sinnessjukt mycket pengar på dom.

fredag, februari 03, 2006

KILLTHECAT T7 från Lysekil i Västra Götalands län, Igår kl 23:42
älskar dig oa. ring mig imorgon nångång? så kan vi snacka skit mellan filmerna. haha. vi syns på lördag. tack för att du finns, bästa du. <3
(till oa)

cherryfuck T18 från Vänersborg i Västra Götalands län, 31/1 kl 22:04
0704035763 (puss)
(till oa)

PUSSYPOWER T6 från Trollhättan i Västra Götalands län, Idag kl 00:21
yepp hehe. :p men du kan ha vad som helst, du är het i allt! :D pussipuss.
(från oa till föregående).

ÄR JAG SJUK I HUVUDET? HÄNDER DET HÄR PÅ RIKTIGT. DU KAN JU VISA LITE RESPEKT OCH RAGGA PÅ HELLOKITTYBRUDEN VIA MEJL. FUCKFUCK.

Jag har ont i huvudet och feber (39,6)

baaajs.
(när blev oa och jocke bästaste vänner?)
(När hann hon hitta nån jävla vuxen från vänersborg?)

torsdag, februari 02, 2006

idag. allt blev fel.

Aha.. är det såhär det känns att få ett sammanbrott..

Jag kunde inte sluta gråta, det började samtidigt som brandalarmet, sedan satt jag hos skolsystern i en timme, hon fick hämta skolläkaren. Jag grät och snorade och "slet" i håret. Jag pratade om mat och kalorier och träning och Oa, och kalle och andrea och om allt som bara går fel. Dom ringde mamma, mamma kom. Skolläkarn och mamma tyckte att jag och mamma skulle åka till bupakuten. Jag vägrade. Skolläkaren ringer anorexiamottagningen idag. Jag har blivit sjukskriven i minst en vecka från skolan.

Jag har ont i huvudet och ont i kroppen och ont i ett svart hål i magen. Alla var så snälla mot mig idag, jag kunde inte tacka. Men tack hanna, tack henrietta, tack stina för att ni är så snälla. och tack lina.

mitt liv är ett väntrum.

hey

J, om du bryr dig kan Du ringa Mig.

Idag är jag på überhumör än så länge. Klockan är nio, jag har redan hunnit; gått upp och joggat 8 km + gått en, duschat, ätit gröt+alla mina tillskott, torkat håret, läst tidningen och stretchat. (ELLER HUR DET STAVAS).

Idag ska jag
1: Gå till skolan
2: ha basgruppsmöte
3: Äta grönsakssoppa
4: Spela teater
5: Äta frukt
6: Läsa en bit i en bok som snart är slut. Jag köpte den just innan Oa dumpade mig, på baksidan står det "den här boken är din bästa vän till sista sidan", undrar vad jag ska göra när den är slut..? Läsa om den.....?
7: Inte inte inte lipa i skolan, vid det här laget borde mina klasskamrater vara jävligt trötta på det (fast dom är bäst som orkar).
8: Inte älta, glömma helvetet idag och skratta mycket.
9: Inte ta en huvudvärkstablett eftersom jag har ont i huvudet.
10: Ha bodypump i 1½ timme, från halv sex till klockan sju. Sedan duscha+ äta något med sojamjöl i.
11: Inte väga mig fler ggr.
12: skratta skratta SKRATTA.
13: Ringa Oa, Inte skrika "KUK KUK KUK KUK" i telefon och skrika som jag gjorde sist.
14:Gå igenom min lista på saker jag ska göra innan jag fyller sjutton och bestämma vilket jag ska göra närmaste veckan.
15: Sova minst åtta timmar.
16: Inte kolla på Oabilder och grina.