fredag, juni 23, 2006

hoho

Glad midsommar på mig <3 Alla dagar med afton på slutet är hemska.
Julafton
Midsommarafton
Valborgsmässoafton

Listan kan göras längre.

Ont i halsen idag, i svalget. Stackars lilla mig. Hehe

Jag ska cykla till stan snart och köpa nåt. I förrgår åt jag vegansk sushi. Jättegott! sushiris i sjögräs eller vad detär med aokadobit och gurkbit i mitten. Och misosoppa. Jag blev jättemätt. Mamma och pappa åt fisksushi. Vi var och handlade kläder innan det, jag hittade en jättesnygg bh - väldigt marilynmonroe-aktig med snygg 40/50-talsskärning och bhband som man kunde ta av och göra halterneck också..! Underbart. Var så snygg att jag fick köpa en svart och en vit. När jag väl hittar en bh som sitter ok, köper jag flera olika färger eftersom det kommer så sällan. Köpte en nedsatt designerhalterneck-top med. Lite halvskum men skojig. Hade kostat 700 men kostade bara 200 nu :)

Jag har fått min lön nu, så nu ska jag köpa nåt skoj. Pocketböcker? (Jag är en mamma i en yngre kropp).

Knät är inte bättre. Jag är ju värsta hypokondrikern så jag vill röntga det och få nåt typ pencillin och kunna springa ordentligt snart. Jag VILL VILL VILL.

torsdag, juni 22, 2006

knät.

Jag har ont i knät. Ont ont ont. Jag ignorerade den lilla värken i lördags när jag sprang 30 km. Jag ignorerade mer i tisdags när jag lät 27 km försvinna under mina ben. Jag ignorerade när jag samma dag lyfte så jag blev svimfärdig på gymmet. Igår ignorerade jag inte. Jag lät bli. På första gången på jättelänge lät jag bara bli. Jag tänkte smart, tänkte "om jag tar det lugnt idag är knäjäveln fin och bra imorn". Imorse när jag vaknade var inte knät fint och bra. Lätt lila dock Jag gick till valhalla och simmade runt två timmar. jAG HATAR att simma. Det är segt och pensionärigt. Eller. Ja det var mest pensionärer där iaf :P Små söta tanter som simmade lite långsammare än jag. Jag haltade upp ur bassängen och promerade hem. Jag var där halv sju. Nu är klockan fyra och jag blir helt rastlös utan de där milen jag behöver för att känna mig lugn. Jag behöver ju dom.

När jag spänner magen har jag fyra ganska tydliga magrutor (jag vet- man "ska" ha sex.) Inte fan är jag lyckligare för det. Men mår rätt ok nu. Benen har blivit större. Alltså måste jag ha ätit mycket (för mycket?), det är benmusklerna som blivit rena rama fotbollsmusklerna. Anja Pärsson..? Jag våndas lite över det - undrar om alla märker det, eller är det bara jag? "fan vad hon ätit över sommaren, hon har säkert inte haft annat för sig". HJÄRNSPÖKEN. Jag är inte såhär ytlig och gnällig, är jag det? Folk skiter väl i om jag har stora ben, jag bryr mig ju inte om hur andras ben ser ut.

Jag har fått större muskelmassa, jag måste acceptera att siffrorna blir lite mer på vågen. Muskler väger mer än fett- hur många gånger har man inte hört det. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ.

En instruktör på mitt gym är så himla snygg. Kanske 170 lång, lite kortare, väldigt muskulös. Muskulös och ser sund ut, inte spec. "smaaal", utan hon ser bara så självsäkert hälsosam ut. vältränad.

Det regnar ute och jag har ont i halsen. Bara lite. Nu ska jag träna. Inget för benen, bara motionscykeln, det belastar nämligen inte knäna. Biceps, triceps, bröst, rygg, mage, axlar. Inget för benen. Jag ska vila mitt stackars knä. Jag ska vara snäll mot min kropp. Man ska vara glad att man kan använda sig av sin kropp. Vara glad åt hur mycket den kan göra, ha sex, springa, bygga och behålla muskler (om man ger den vad den behöver), ta hand om energin man ger den. Kroppen är så viktig, inte ska man förstöra den, utan utnyttja den på ett bra sätt. GE MIG MIN MENS. Min kropp håller min mens som gisslan. "ge mig energin jag behöver så får du din mens". Jag är fantastisk. Jag kan ju skriva en deckare eller nåt om min kropp som en inbrottstjuv som tar min mens som gisslan. Det kan bli en bestseller

torsdag, juni 08, 2006

skolavslutning imorn

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. jag hatar min kropp, varför kan den inte bara bli frisk nu? Jag har varit förkyld för länge. Jag räknade liksom med att vara frisk idag,iaf symptomfri. Men icke då.. Blä. Hade tänkt springa, inte jättelångt, bara nån mil för att få igång kroppen igen men när jag vaknade i morse höll jag på att svimma när jag steg ur sängen. Ont i halsen och ret-hosta. [fuhkk itth]

Nej jag glodde på morgontv jättelänge, och åt massa råggröt. Sedan städade jag en massa, dammsög och skurade och höll på helt frivilligt. Sen gick jag ut på en promenad i skatås iaf, men bara nån timma. Orkade inte mer.

Nu sitter jag här och har ont i huvudet och är helt slö. Jag kanske inte borde ha gått iaf. Jag önskar kroppen bara kunde göra som jag ville.. Jag ger den frukost lunch och middag och mellanmål så den borde verkligen vara frisk. BLÄÄÄÄÄ

Imorgon är det skolavslutning.

tisdag, juni 06, 2006

yäs

"Det gör så ont och varje gång du slänger på i örat på mig brister någonting. Innuti mig gör det ont och det känns som om jag går i tusen bitar, flyger över golvet, för att sedan måsta samla ihop bitarna, och det tar tid, efter varje gång så är jag så ledsen, ibland gråter jag. Idag grät jag. Jag gick i tusen bitar och grät för jag tycker fel. Jag tycker fel. Fel fel fel. "
-Ur min blogg i oktober. Fan vad tid jag slösade på att må sådär dåligt egentligen. Du var inte ett piss stark. Jag bara trodde det. Du manipulerade mig som in i helvete till att tro att du var överlägsen. Jag var en knähund för dig. Du älskade aldrig mig.

Har ont i halsen och feber. Kan inte träna. Hade lite ont i halsen i lördags men gick ändå ut och sprang. Längsta distansen någonsin dagen till ära (det var ju sthlm maraton den dan). Själv sprang jag lite över 30 km. Sista två kilometrarna hade jag ont i hjärtat lite. Eller musklerna kring hjärtat. Jag stannade ändå inte. Vågade inte stanna. Vet inte varför. Jag är envis. Sedan berättade min mamma att man kan få hjärtmuskelinflammation om man tränar vid förkylning. Det är ganska hög risk att dö då. Så jag vågade inte träna mer efter det, jag vill ju inte dö i skatås liksom. Nu har jag vilat i tre dagar snart och jag får SPATT. Jag pallar inte med att bara slappa i tre dagar. Bara vart ute och gått lite. Jag mår dåligt av att inte träna. Igår grät jag i två timmar helt utan anledning ^^.

På fredag är det skolavslutning. Imorgon är sista dagen med min underbara klass..!

lördag, juni 03, 2006

Igår hade vi våran sista föreställning med klassen detta året. Det var sorgligt. Jag fick en tår i ena ögat. Vi hade två föreställningar igår, en klockan ett och en klockan sex. Samma sak i onsdags. I torsdags var vi lediga. Jätteskönt. Jag sov ganska länge sedan gick jag upp och gjorde inget särskilt ett tag. Men sen gick jag till skatås och sprang den längsta distansen någonsin.. 28,2 km. 2,8 mil :) Det var lite mulet ute och inte så mycket folk som sprang. Det var skönt, att skjuta i från med tårna och sista kilometrarna brände det lite i vaderna. När jag kom hem var jag kolugn. Efter en stund somnade jag och sov i en timma. På sena eftermiddagen hade jag bodypump och orkade lyfta tyngre än vanligt :) Det är så skönt att se att kroppen anpassar sig och att den klarar så mycket mer än vad man tror. Första gången jag sprang 1,7 mil var jag helt död efteråt och sov i flera timmar. Jag funderar på att anmäla mig till sthlm marathon nästa år, hade varit fräckt att klara det. Det går förresten just sthlm marathon idag!(!) 4,2 mil.. Det klarar jag om jag tränar. Fast då borde jag antagligen träna mer intervaller och mer vila emellan passen. För återhämtning.

Igår morse ringde oa och krävde tillbaka sin tröja och ett gammalt SKIVFODRAL. (Sahara Hotnights btw). Jag blev så jävla arg och klippte din tröja i bitar oa. Jag fattar inte hur du har mage att kräva tillbaka en gammal jävla hm-tröja och ett skivfodral efter allt du har gjort. Sedan bröt jag skivfodralet i bitar och la det i ett kuvert som det stod "till oa" på och la det i min brevlåda. Hon hämtade det där sen. Sent på kvällen fick jag ett sms där det stod "jag ska ha 400 kr för tröjan och skivfodralet, skica dem till mig". HAHAHAHA, det kan du drömma om. Aldrig att jag betalar för en sunkig tröja och ett gammalt skivfodral. Så stäm mig då din jävla apa.

Nu ska jag ut och springa LÅNGT. Solen är framme för tillfället :)