onsdag, september 13, 2006

Fredde

Jag hatar moderater.

Ja - jag generaliserar. Men dom är ju likadana hela bunten.

Jag gillar inte sossar heller våldsamt mycket, men dom är iaf mindre Hemska än moderater.

Fredde ler mot mig varje dag när jag går till skolan. Tre meter lång flintskalligt stycke moderat ler mot mig och ovanför den gigantiska skallen står det "sverige behöver ett nytt arbetarparti". Och under är det en ljusblå rand där det står "nya moderaterna". Ja visst fredde min liebling, du är säkert jättemycket wannabe sosse, men cut the crap.

"Frihet" säger moderat-tanten jag pratar med utanför valstugan i angered. "Det är skillnaden mellan vi och dom där (nickar med hånflin åt sossestugan), frihet att välja". ´Frihet för VEM moderatkärring?´ vill jag helst skrika, men det gör jag inte. Jag ler och säger "jaha, biståndet då?". Då säger tanten "Du jag har jobbat i Angola, Zambia och flera andra länder så jag vet vad jag talar om": Hon svarade alltså inte på frågan. Jag fick veta att hon jobbat i Afrika. Ehm.

Sossarna har nog väldiga problem att profilera sig nu när fredde har tagit deras "plats". Därför försöker de få folk att tro att de är mer solidariska och vänster än vad de egentligen är. "vi är så himla rädda om de som har det svårt i det här landet". Jaja göran, varför har klassklyftorna då ökat?

Någon sosse skrev nånstans; "Moderaterna är ett parti för folk som arbetar och sossarna ett parti för folk som arbetar, är föräldralediga, sjuka, arbetslösa, invandrare". Nej sosse, såhär tycker jag att det är:

Moderaterna är ett parti för folk som arbetar, för folk som aldrig blir sjuka, för folk som är beredda att betala massa pengar i massa försäkringar. Moderaterna är ett parti ´för folk som har RÅD. för folk som har "friheten" att ha råd. För folk som tjänar fett med pengar helt enkelt.

Sossarna är ett parti för folk som inte vill att alliansen ska vinna. Tyvärr är sossarna mest ett parti för folk som känner sig tvungna att taktikrösta, aka rösta för att inte sänkas av freddes borgerliga blinkblink-politik.

Jag är helt uppslukad av den här skiten nu. Val på söndag. Om fredde vinner kommer jag få ticks och moderat-blinka på ett högborgerligt vis i fyra år.

Thats it.

onsdag, september 06, 2006

blä

Jag är sjuk. Jag har ont i halsen, snor överallt. Huvudet dunkar och jag har tusen saker jag borde ta tag i. Mejla eller ringa Krüger om att jag ska till skolläkarn imorn. Vågar inte. Skriva klart debattartikeln om centern. Byta lakan. Läsa körteorin.. NEJ FY. Jag bara skjuter och skjuter på körkortsgrejset, borde övningsköra mer, borde bry mig mer, jag är ju helt bortskämd, mina föräldrar betalar ju hela åt mig, borde vara JÄTTEmotviverad! Min storasyster har tagit typ 40-50 körlektioner och mamma och pappa har betalat allt, jag borde ta tag i mig lite, motivera mig.

Hemma själv idag. ska se en marilyn-monroe-film sen, borde ha gjort massa grejer innan dess med.

Borde gå till banken med, och få mitt kontonummer, som jag inte har (!), dumt.. hah. Det är typ.. 100 meter till banken jag kommer säkert svimma på vägen (buhuhuhu). BLÄ
Det känns som att jag ska svimma om jag reser på mig idag. Förkylningens fel såklart.. Blä. Snoret blockerar säkert någon viktig väg till hjärnan, seg och ofokuserad är jag. seg.