torsdag, februari 28, 2008

Hemska saker


Igår var jag hemma efter skolan. Meningen var att jag skulle plugga, ambitionen körde i graven redan innan den börjat. Men på kvällen kom J och hade med sig arbeten han skrivit som liten grabb (i nian alltså) och jag försökte läsa dom. Vilken 14-15åring skriver ett TJUGOTRE sidor långt arbete om buddhism? nörd ;) hehe. Plöjde också ett hälften så långt om hinduism.

Skola idag, en futtig lektion. Sedan hem. Läste lite, köpte present till min körlärare också och lämnade den. En korg med choklad/kaffe och te. Dyra grejer men den lilla apan tyckte det var "en tjejpresent". Men choklad är väl gott?!:)

Sen skjutsade jag J till centralen och "smygkörde" en vända där jag inte kört. Spännande. Hämtade också mitt körkort som är skiiiitfult. Men det är ju mindre viktigt. Dom gjorde om körkorten från och med december 07 så fotot är vitt, man ser inte ögonfransar eller skuggor, bara ett vitt lik med uppspärrade ögon. Jag ser ut som en galen kvinna.

Nu sitter jag här efter att jag kom hem igen, satte mig framför teven och fastnade framför en skitbra dokumentär på tvåan. Jag storbölade, det var så sorglig. Det var en filmare som filmat tre kvinnor (alla kring 30) i olika delar av sverige som förlorat sina män. Det var så fruktansvärt sorgligt och är jag ett hormonmonster eller vad? det var en jättesöt norrländsk tjej som man fick följa när hon precis fött barn, hennes man hade dött i en olycka bara fyra månader före hennes lilla dotter kom till världen. hon grät och ville så gärna att hennes man skulle fått vara med och se allt och jag grät bara av att se. Jag kan inte tänka tanken att J skulle kunna försvinna, och vi har bara vart ihop i dryga halvåret, hur känns det inte då om man har barn ihop och känner varandra utan och innan. HUVVA!
Den går i repris på lördag någon gång, SVT. Se den. Den heter "rosa drömmar, svarta hål".

Nu ska jag studera.

tisdag, februari 26, 2008

Körkort är fint.


Är fortfarande inne i galnaste lyckoruset. Det kanske är omoget men den här veckan kommer jag vara som en unge i godisaffär. Jag älskar att köra bil. Och det är femton gånger så roligt att köra utan en som kritiserar en brevid..! Det roliga är min farsa som är gladare än jag för det här. Han lipade nästan i luren när jag ringde och sa det. Och sen fick jag låna bilen, körde till skolan på kvällen för att ha teater. med H brevid. Vi lyssnade på skitmusik (hits 90-tal ungefär) och det var mäktigt. (inte hitsen kanske). Sen körde jag själv och sjöng falskt samtidigt som jag körde. en bil. själv. HJÄLP! hehe, men seriöst tänkte jag "mig släpper dom ut på egen hand minsann!" - fast jag kör fett bra ändå. Och känner mig inte det minsta osäker. Igår åkte jag till J efteråt, pluggade aplite spanska. Sov inte många minuter och upp imorse igen, till skolan för prov. Det gick skitdåligt men det gör inget för jag har körkort. Sen handledning, sedan föreläsning och basgruppsmöte, sedan hem, Hämtade bilen (utnyttjar detta privilegium innan pappa inser att bensin kostar pengar) och hämtade J och S utanför universitetet. Sedan körde vi efter parkeringsplats ett bra tag och fick betala och sen käkade vi skitmycket på solrosen och det var gott. Sen skulle vi till Nef men jag hade ingen lust. Körde S hem och sedan hem själv. Mäktigt.

Nej nog om det, min barnsliga förtjusning ger sig nog snart, men denna veckan. Stolthet och glädje kära vänner :)

På fredag har vi religionsprov och jag har studerat noll. Kan knappt något om buddhism och hinduism.. som vi har prov på. Någon? Det är ju intressant men..

På torsdag åker J och jag kommer sakna honom mycket fast han kommer tillbaka på måndag.. Sedan går en helg och sedan så KÖR vi till sthlm.. L, J, H och jag. Det ser jag mycket fram emot.

Annars har vi fått visning på en lägenhet nästa onsdag. H, H och jag var i uppehållsrummet när H kollade sin mejl och började SKRIKA i högan sky och hoppa. När jag såg inkorgen började jag också skrika också hoppade vi runt som femåriga hysteriska småflickor alla tre, ringde J och halvtjöt om det. Och då är det alltså tal om en visning. Liten chans att vi får den men ÄNDÅ. glada blev vi. Det ligger en bit utanför centrala göteborg om man säger så (½timme med spårvagn) men vi gillar förorten, sådetså! Så den hoppas vi på. Känns som att allt flyter på bara för att jag klarade det igår, lättare att se andra saker positivt när man får en "skjuts" gratis liksom!

Imorgon blir det pannkaksfrukost på brunchstället i stan, sedan teater hela eftermiddagen, hem för plugg sedan. Hoppas jag.

måndag, februari 25, 2008

Uppkörning.


Jag har gått hela helgen med grav ångest över uppkörningen som jag hade imorse 09.00. I fredags var jag hemma. ganska depp men över andra saker, i lördags träffade jag J och H och det var så skönt. Först H som jag mötte med lipen och hon är så bra, hon bara höll om mig, sen kom J och dom tröstade mig. Jag grät ett par gånger, sen hemåt, körde några timmar med pappa, sen till J där jag åt med han och hans mor, sedan gick vi till hans pappa för att hämta något, jag började gråta igen. Sen köpte vi snus för att jag behövde det just då. Efter veckor utan en enda.. Ja, sedan till H där vi drack te, åt glass och hallon, och supergod kanelkaka. Sedan åkte vi hem. Igårmorse gick jag upp tidigt, jobbade några timmar och gick hem för att väcka J. Vi pluggade en stund. Sen körde jag i flera timmar till.. Det kändes s¨å konstigt, som att jag glömt allt jag lärt mig liksom.. Sedan kom J på middag och stannade länge och tröstade mig. Jag var så fruktansvärt ledsen och det kändes nästan "utdömt" att gå till vägverket alls.. Innan han gick drack vi varm mjölk med kardemumma (jag tål inte mjölk i sådana mängder) men jag ville sova något. Tog även en banan (det ska man ju sova gött på) men det hjälpte Inte!. Sov ingenting, somnade slutligen när jag tänkte på A och hennes nya Bus! Började tänka på att det finns större saker i livet än ett futtigt körkort.

Väl på Vägverket så sa min körlärare "å där kommer hon hon är skitsnäll. vad bra att du får henne" när en tant gick ut mot oss(inspektör). varpå hon går FÖRBI oss mot snubben som sitter bakom mig och väntar på en inspektör..! Och vem skymtar inte bakom henne? jag kvider i huvudet när jag får se gubben jag körde upp med förra gången och JAVISST är det honom jag ska köra med igen..! Huvva där blev jag dödsnervös. Började med säkerhetskontroll då jag inte hittade var man skulle öppna huven.. fast jag gjort det såå många gånger. Pekade ut bromsvätska, motorolja, kylare och spolarvätska samt hur man fyllde på osv. Sen körde vi och jag var så himla nervös. vi skulle bland annat backa runt ett hörn och jag var så nervös så att benet darrade, kopplingen mot foten vibrerade och det hörde sååå tydligt. Jag sa "ursäkta men jag ska bara andas lite" och stannade bilen, tog tre djupa andetag och fortsatte. Likförbannat vibrerade foten.. Kunde ha kräkts. Vi körde i 50 minuter fast man brukar köra i ca 30 min. Han öppnade munnen när vi parkerade utanför vägverket och sa "du är godkänd". Jag var nära att börja lipa och krama gubben. Jag blev så jävla glad!!

Ringde till H först som skrek i luren och var¨så gullig! Sen J som lär helt jätteglad och var så söt. Sprang även på min vän Ls ex A som jag inte känner egentligen men en jättesöt tjej är hon iaf och jag kände mig dum som bara var glad och fnissig fast hon och L gjorde slut för några dar sen ungefär..

Hursomhaver LYCKA!

Vill avsluta med: GRATTIS A TILL DIN SÖTA BUS!

lördag, februari 23, 2008

lördag.


Blev hemma igår. Pluggade lite lite och läste. Pappa köpte sushi och jag sov. Imorse upp igen för körande i en stund. Jag körde dåligt, var trött i huvudet och råkade köra i en bussfil i några meter. Kuggkuggkugg. Är så arg för att allt tycks gå fel. Jag KAN ju det här!

Känner mig obekväm i kroppen. Svullen är jag och tror det beror på mens om några dagar. Men det är inte alls behagligt. barnsligt att haka upp sig över sådant men det känns konstigt när kroppen inte är "min" längre, utan ett par kilo tyngre. Men jag vet likaväl som alla andra att det nog beror på att den är vätskefylld lite innan mens. Ingen fara på taket!

Snart kommer väl J, vi ska gå en liten promenad i fina vädret. Sedan läsa. Sen kommer pappa hem och jag ska köra lite till. Ikväll vet jag inte. Vill träffa H eftersom hon inte jobbar idag.

Jag kommer klara uppkörningen, jag måste i allafall TRO att jag gör det!
Något tips?

fredag, februari 22, 2008

Körande, frisk snart?


Fredagen är här och jag är fortfarande förkyld.. Vill bara att det ska vara över nu, HATAR att vakna och inte kunna andas..

Igår väckte jag J tidigt och gick till tandläkarn. Vi var ute ur huset vid 07.00. Min tandläkare är rolig hon. Fick en ny tid om en månad för att fixa fasad. Sen till skolan, föreläsningx2 och därefter hemåt. Köpte pajingredienser (till en matpaj) och gick för att träffa J. Hem till honom och där lagade vi mat till hans mamma. En wonderbar matpaj med ägg, ost, grönsaker i. Såå god! till det en sallad av blodapelsin, isbergssallad, tomat, avocado. gött! Sen köpte J sockermunkar men till mig blåbärsmuffins för att han kom ihåg att jag avskyr berlinermunkar. gull!

Sen drack vi te en lång stund, klockan blev sent, jag pluggade spanska i nästan 90 minuter och sedan pratade vi fattig spanska en stund och sedan läste jag boken och sen sömn. Upp igen imorse, gjorde en macka tog med på vagnen till skolan. Där teater som gick bra, sen lunch och lektion och sedan hem. Nu sitter jag här och väntar på far som kommer hem för körning snart!:)

Hélgen blir mest: körande, körande körande. Jag vill vill klara det nu.! Sen lite plugg.
Och förhoppningsvis bjuder nästa vecka på en friskare kropp som orkar gå längre än tio meter utan att säcka ihop!<3

I onsdags hade jag ju jobbintervju! Den var riktigt trevlig än en gång. Vet inte om jag får jobbet men jag hoppas verkligen! Arbetsledarna verkade shyssta och jag träffade på en tjej från den första intervjun som var skittrevlig. Så jag hoppas.

tisdag, februari 19, 2008

hej hå.


Imorse igen; dundrande huvudvärk, hals och ingen röst. Blä. Mor sa att jag borde stanna hemma. Så himla roligt egentligen, min mamma är kvinnan som går hemifrån halv sju på mornarna för att allt som oftast komma hem efter tio. (i extrema fall vid midnatt). Hon är värsta arbetsnarkomanen i världen och så tycker hon att jag borde stanna hemma.. Det tyckte visserligen jag också, men det känns som om jag missar också. Så jag gick till spanskan, bara för att på väg dit inse att "nej det här pallar jag inte" gå dit, få papper och gå hem för sömn. Nu har jag vilat samt haft jordens hemskaste körlektion. Sista innan uppkörningen. Allt gick fel. Glömde kolla en massa, körde helt kass. Det var nog för att jag var så körd i huvudet idag. Men jag vill att det ska gå vägen på uppkörningen. BLir så ledsen om jag kuggar igen. Jag KAN ju köra bil..!

Nu mår jag lite bättre. Men är dock mer än lovligt köttig i huvudet, jag känner mig ungefär som jag brukar när jag är bakfull. Huvva. Avslagen.

Ska senare till J och sova, imorn är det bara studietid/egen tid så jag kommer nog vara hemma och sova innan jobbintervjun kl 14.. Gulliga H skickade ett sms om att vi inte hade föreläsning imorn. Så jag funderar alltså på att vila maximalt imorn förmiddag..

Förresten; det jag har under näsan är Silonsalva - så att jag KANSKE blir lite mindre illröd under näsan (och ser ut som en snorig femåring) till jobbintervjun imorn..

Nu ska jag dricka te!

måndag, februari 18, 2008

bort och sjuk!


Helgen är över och lovet är över. Sorg. Nej skämt och sido lever man ändå. Det går an. Det tråkiga är att jag nu är sjuk/förkyld igen. Två förkylningar inom loppet av 2 veckor. jag som aldrig blir sjuk annars! Säger ju något om hur illvilliga förlkylningsvirusen är såhär års, särskilt som hela min bekantskapskrets tycks vara sjuka och gå och snora! Gick ändå till skolan eftersom jag hade tjejgrupp först och ville inte lämna O i sticket, sedan teater. Som i princip gick ut på att markera scener idag (inte såå viktigt som jag trodde..). I natt väckte jag och "skällde" på J för att jag har så ont i halsen och är tät i näsan. "jag har ont i halsen. JÄTTEONT I HALSEN. Och inte kan jag andas heller!". Följt av ett fräsande(av mig); "KAN du andas LITE tystare eller???!". Men han tog det hela med ro. Jag är tjejen som tar allt täcke i sömnen, ligger som ett X (och därmed puttar ned honom på golvet i princip) samt kräver total tystnad, inte ett andetag från hans sida. Så han är väl van..

Efter teatern drog jag mig hemåt. Ska egentligen ha teater igen till Nio. Men ringde E och sa att jag var sjuk. Hon var så gullig (fast jag egentligen vart borta alldeles för många ggr) så sa hon att jag skulle bli frisk och ta det lugnt.

I lördags vaknade jag med denna överjordiska förkylning efter en "trött" fredag. Fick förmaningar av min ömma moder att ta det lugnt och sitta still. Det gjorde jag också hela helgen frånsett några timmars städjobb. Var hos L och rökte vattenpipa med J. Vi skulle egentligen åkt till H med fika och sådär men hon var jättesjuk stackarn. Vi sov länge (jag till tio!) på söndan och därefter såg vi på en film och gjorde inget mer ungefär- Jag åkte hem, körde, städade massa och lagade mat. Sen kom J igen och vi såg lite mer film och låg och läste. Är ganska stolt över att jag gjort klart bägge bokrecensionerna under lovet; skit i traditionerna (en modern klassiker av Leif Panduro) och Förvandlingen (Kafka). Gillade båda två och ska nog försöka läsa lite mer. När jag väl gör det så är det helt okej. Lånade Svindlande höjder på biblioteket i torsdags. Fast bara läst lite. Men det jag läst är bra!:)

Längar gravt mycket till mitten av vecka 12. Då åker vi tåg. Vill bort bort bort!

fredag, februari 15, 2008

Kafka och plugg!


Lovveckan har gått och varit alltför kort! Har nästan inte pluggat alls. Dåligt, latheten bara övertar min kropp totalt. Men idag så låg jag inte på latsidan i allafall!:)

I måndags; promenad, sushi, umgänge, teater, fika och hem med Jn, sen på tisdagen var vi hos honom och gjorde inget speciellt. i onsdags äntligen sol, promenixande, fika med H och lite körning, sedan åt familjen middag hos min kusin. Trävligt, sen sov J här, i går var det alla hjärtans dag och jag var überromantisk och köpte en rosa ros. (fast jag tillhör dom som anser alla hjärtans dag vara jordens bluff med kommersialism och grejer - tillgivenhet och kärlek kan man visa varandra hela tiden:) Vi åt en mysig frukost och såg royal tenenbaums, sen in till stan i fina vädret, vi lagade mat hos hans mamma - pasta med fetaostsås och gott var det, sen kladdkaka. Drack lite vitt och tjatade där ett tag. Vi gick till sjuka N och drack mer vin och tjatade lite till. L, A, och flera till var där. Sedan jazzhuset och lyssnade på lite musik samt drack öl och det var mysigt. Halv fyra stupade vi i säng och gick upp så sent som elva imorse.. Kände mig lite mör men vi promenerade till haga i allafall, åt utefrukost och tog det lugnt, sedan biblioteket. Det var skönt, fick läst klart kafkaboken (förvandlingen) och började på recensionen, gjorde lite projektarbete, spanska och hittade dessutom massa Holland-guider!<3. Vi är där den 21:e mars - vilket innebär att vi kommer precis till "invigningen" av en blomgrej - tulpanfält som invigs varje år där. SÅ fint - det har jag redan bestämt att vi ska se! Dessutom kostar det tydligen bara 60 pix att hyra en cykel en hel dal - Holland cykellandet liksom! Underbart! Hoppas bara det är fint väder när vi kommer dit..!

Sen promenerade vi lite till i solen, pratade om spanien och sevilla och spansk grammatik. Vi är väldigt taggade och jag vill åka nu! j är så gullig och sa att jag kunde få halva hans stipendium om jag inte lyckades få något själv. Men det skulle kännas fel för mig. Sen gick vi till en skivaffär med LP och sånt (inget jag tycker är jätteroligt, det var trångt och ägaren satt och rökte) men J njöt av en halvtimmes fluktande vid skivorna och köpte några. Sen hem till mig, te och fruktsallad och grekyoghurt. Sedan ville jag vara hemma ikväll. Skriva mer kafkarecension och ta det lugnt. Så J åkte hemåt och jag sitter här. Förut städade jag nästan hela huset, lyckades spilla hela rengöringsvattenhinken över hela parketten och mig själv. Kände för att gråta så jag gjorde det. Skönt!

I veckan har jag fått kallelse till andra jobbintervjun, jag har alltså gått vidare ett steg i rekryteringsprocessen. Blev glad och hoppas verkligen att det går bra! På onsdag blir det.

Jag mår fint för tillfället, lite stressad över plugg. Men om 3 månader är detta över. Ska stå ut! Sen vill jag jobba!!

I veckan är följande; tjejgrupp på måndag, körlektion på tisdag, jobbintervju på onsdag, tandläkare på torsdag men ingen spanska på eftermiddagen! Sen veckan därefter händer det saker, uppkörning (säger inte vilken dag), spanskaprov och inlämning av något.

Fullt upp men trivs ändå. Tror jag klarar press ganska bra faktiskt.

söndag, februari 10, 2008

hej och hå!


I fredags hade jag myskväll med lillebror. på hans initiativ hyrde vi två romantiska komedier (jag såg en av dem - "kärlek på menyn". ganska kass) och åt skaldjurspasta och glass/varma äpplen. Mysigt! Sen åkte jag till V där alla höll hus, länge sen vi såg till nyhemkomna L så det var trevligt. Dessutom fick vi åtskilliga timmar av lumpenhistorier från S som bara vart där i två veckor hittills.. Så vi lär väl inte höra annat när han är hemma på helgerna då.. hmm..På ett sätt känns det kanske lite bra att jag inte fick göra lumpen. Jag har annat för mig ändå på nåt vis. Mycket som får plats nu som inte hade fått plats annars, jobb och Sevilla.. Å jag längtar! Måste söka stipendium. Ett nytt land, nya folk, ny kultur, nytt språk! jag ryser.

Hos V stannade vi inte länge utan gick till Ns feta lägenhet och tog ett glas vin, segade och pratade av oss och sen gick vi hem. Sov hos J och vaknade mystiskt nog kvart i elva(!) somnade visserligen typ halv fyra men usch hatar att vakna sådär sent på ett sätt, känns som om jag mister kontroll över dagen, dygnsrytmen som jag värnar så om blir helt pajj och nej. Huvva! Sen gick vi en promenix i majorna - hittade en ljuvlig loppis. Där köpte jag; en dubbelknäppt tjock herrkofta (30 pix), en underbar hög mönstrad kjol i linne som var märkt med en lapp i fodret som det stod "mitt liv -79" med snirklig skrivstil på. Är så sjukt nyfiken på vilken dam med exakt min storlek som gick runt med den här för 30 år sedan.. Bra smak hade hon i vart fall.. Hittade också några böcker som påminde om barndomen samt en pik-bok åt V. Han har ju fått en etta som han inte fått se ännu och tydligen kanske den saknar riktig spis. Stackars V - hans matlagningsintresse som är så abnormt (han är sjukligt noga med rätta köksattribut osv) så jag köpte "philips mickrougnskokbok" åt honom. hehe.

På eftermiddagen åkte jag hem och bytte kläder samt jobbade. Sedan till V och där såg vi en halvdålig film. Sen drog oss jag och J hem till mig, käkade lite nattmackor och somnade gött. Vaknade tidigt imorse och sysselsatte mig medans J sov, köpte bröd och hade mysfrukost med tidning och nybryggt kaffe. Sen promenixade vi in till stan, köpte tåbiljett (J ska besöka sin broder i sthlm) och träffade L för sista biten till där dom bor. Vi gick till A och var där en stund med H och henne, sen kom S. Alla gick efter en timma och jag, J och L gick till cafét och åt grillade baguetter med mozzarella och sallad (gött) sen till J för paj. Och sen tog jag mig hemåt så nu sitter jag här. Ska ha körlektion om 7,5 timmar så jag borde gå för sömn..

I slutet på vecka tolv drar ju J och jag till Holland och Belgien för att kanske hälsa på min syster och syssla med vår favoritsyssla - åka tåg! jag älskar att sova på tåg, läsa på tåg, hänga ut genom fönster på tåg. Gamla, inga X2000. Jag blev inte rastlös en enda gång i somras utom de sista två timmarna hem typ.. Underbart annars! Så kanske vi åker över gränsen till Frankrike en sväng över nån dag också. Tio dagar men tillräckligt för att få mitt ressug stillat en aning! :)

torsdag, februari 07, 2008

Jaja..lov iallafall!


Så har veckan passerat och efter idag är det en veckas "lov" ("lov" i den bemärkelsen att jag måste ha ett första utkast till projektarbetet som jag ännu inte skrivit, en kafkabok läst och recenserad, kunna ett manus utantill samt plugg på spanskaprov..) men ändå. Ingen skola!

Har vart lite tungt i veckan, har prov i arbetsmiljö idag och att nå målen är ytterst svårt. Vill såklart få mvg på denna kurs som bara är på 50 poäng men ack så svåra att nå. detta är ett exempel: vad utsätts lärare och elever för psykiska och fysiska påfrestningar och vad ger det för konsekvenser?- ett svar som redovisar vilka påfrestningar elever och lärare utsätts för ger G även om konsekvenser redovisas. Ett mer resonerande svar där jag visar att jag förstår olika miljöfaktorer samt kan sätta in dessa i en verklighet för alla i skolan kan ge ett VG. Hitta fler fakta kring arbetsmiljön i skolan (vad menar läraren med detta, hur veta vad som är "fler fakta?") - sätt det i relation till lagar och regler (och kollektivavtal) och du har chans att någ MVG.

- omöjligt alltså. Bara kollektivavtalen är ju 111 sidor typ och lagarna är mycket svåra att hitta!

BLÄÄ.. Men det löser sig. Först ska jag ha genomdrag med teatern på manuset jag ej kan (huvva). Ikväll ska jag ha myskväll med bror. Film, middag och sådär. Sen hoppas jag kunna träffa L och S (den ena vart i Indien i fem veckor, den andra lumpen två). helgen ser ut att innehålla lite körande, förhoppningsvis lite plugg också.

Annars har jag vart med J veckan lång. Vi käkade på solrosen i onsdags (mysigt och så gott!) och sen har jag vart på biblioteket en del, och teatern.

måndag, februari 04, 2008

express!

Expressblogg nu!

Idag har jag haft en skön dag hittills. Först jobbintervju på liseberg. Blev pepp på att jobba där, verkar ha en shysst stämning bland personal och att träffa folk tror jag är perfekt för mig! Alla andra som var där (gruppintervju) var skittrevliga och vad svårt det måste vara att gallra. Sen åkte jag till skolan, haft teater fyra timmar, nu hemma i femton minuter och tillbaka till Domoro(teatergrupp) och ha teater cirka fyra timmar till. Gött!:) Är rasande glad över inget speciellt idag. Känns shysst!

I lördags var jag och J först hos V, pimplade lite vin och kaffedrink (V:s grej är drinkar) och sen kom H och J. Vi gick strax vidare till Ns lägenhet, lite mer vin och oj vilken shysst lägenhet, 100 kvadrat, världens utsikt och skitfin. Avundsjuka..

I söndags slapp dag. Vi såg import export. En ganska hemsk rumänsk film (filmfestivalen) klart sevärd.

fredag, februari 01, 2008

hey och hå februari är grå(tt)


Så är det nu februari. Inget jag uppskattar våldsamt, (men å andra sidan är det rätt skönt att ha något att klaga på sådär..)

Haft en ganska slapp vecka, schemat har berättat att vi "fått jobba hemma". Gissa hur mycket man pluggar då.... I torsdags gick jag, H, H och J och åt amerikanska pannkakor på ett mysigt brunchcafé. Gött. Sen gick jag och H till H&M där hon fick en kappa för 100 pix, jag ett par skitsnygga skinnstövlar (dom svarta med aphög klack) som kostat 1000 och nu fick jag dom för 100.. Sen en tunika för 70:- och på Monki en klänning, tre toppar för 120 tillsammans.. På LINDEX köpte jag en väska som kostade lika mycket som mina fynd tillsammans. Illa. Fast jag behövde en väska så det är ju ok. Sov hos J och morgonen efter skulle jag ha stövlarna. Det gick inte bra. Jag kan inte gå i dom.. Dom ser ju ut som de där hypade acne-stövlarna och klacken är säkert 1 dm.. Haha. Jaja dom får stå och samla damm i ett hörn..

Hade teater igår förmiddags och det var trevligt. sen var eftermiddagslektionen inställd och vi blev oproportiornerligt glada.. Åkte med H och drack te med henne, J och V. V hade fått nån allergisk reaktion på nötter (antagligen) och var deppig (han älskar nötter). Sen gick jag hem, städade, in till staden igen och lagade pasta och sås med J och v. Sen skulle vi se Dylan-filmen. Men J ringde H och sa det och hon blev besviken för hon ville också se den. Så vi såg resan till Melonia istället. (Vilken underbar film!). Sen åkte jag hem och nu sitter jag här. Klockan är halv åtta.. Ska springa med GBG-varsfolket idag. Sen hänga med J och säkert fler. Vill inte gå ut så om dom gör det tror jag att jag tillbringar kvällen hemma.

Nu ska jag krubba frukost! solong långkalsong.