tisdag, mars 03, 2009

nyinflyttad


"Vi är nu inne på dag tre". Hehe, ja jag överlever ju hittills. Har flyttat in och monterat upp bord, säng, stolar, äntligen fått igång internet och donat dagarna två. I måndags hämtade jag nyckel, sen började vi inflytten med alla tusen lådor. Jag har mycket grejer... Sen köpte jag ett jättefint tiksoffbord (50-tal) och hämtade det, fick också ett sött nattusbord i teak från farmor. (Ja jag gillar teak), haha.

Kom hit, och de fick städa åt mig eftersom den förra hyresgästen var en gris och inte städade något.. Usch.

Jag märker hur mycket jag saknar. Kyl och frys ekar tomt och igår köpte jag mat hela dagen (dyrt!) Macka, lunch, kaffe osv. Så igårkväll fick jag ta en liten handling, mjölk, ost, bröd och grönsaker så länge. Och sen hade jag lite hemifrån, så jag tänkte vara huslig och göra matlådor igår, typ pasta och sås. Men så hade jag ingen olja hemma och det skulle vara mindre gott med en tomatsås utan lök, olivolja och sånt utan bara krosstomat, så jag skippade det. Men nu på morgonen tog jag en joggrunda och passade på att köpa olja och en osthyvel som jag inte heller hade..

Nu är klockan sent (nio) och jag måste rusa till skolan. Tur att det bara tar tio minuter dit!!

söndag, mars 01, 2009

Flyttar imorgon


Åhå. 1 mars..! Tiden går fort och oj.. det går undan ja. Imorgon flyttar jag hemifrån. Det känns märkligt. Är jag vuxen nu? Kommer jag att känna mig ensam? kommer jag att klara av det? Är fullkomligt övertygad om att min största utmaning blir att hålla det någorlunda städat..... Jag är skitduktig på att stöka till. Det är också vad mina föräldrar tror att jag kommer att göra. Nåja, får väl lära mig den hårda vägen..

Något annat intressant är att jag tror att det finns så mycket plats.. Har tusen flyttlådor, soffa, bord, stolar, säng, TV, bokylla.. Jääättemycket köksgrejer.. Och den är på 28 kvm bara. Hehe..

Om tio dagar är det en megatenta.. Lets see hur det går, skitnervös och har ont i magen när jag tänker på att IMORN KOMMER JAG JU INTE KUNNA PLUGGA. flyttar all day long..

Huvudet är fullt av skuldebrevslagen, avtalslagen, kommisionslagen, handelsagenturlagen, köplagen, konsumentköplagen, entreprenörsavtal.. och 10 tjocka kursböcker som äntligen är färdigplöjda (första inläsningen). Jag kommer ju knappast hinna läsa alla 10 igen. det blir i såfall 400 sidor om dan dessa dagar soum är kvar typ.. Huvva! Tror jag får göra gamla tentor istället. Se hur det blir.

Annars har jag inte gjort något. februari har varit full med studier och sena kvällar i läsesalen, mycket skratt (jag läser med roliga människor) mycket choklad, semlor, en del träning (en hel del styrketräning, behöver verkligen träna upp min rygg som är helt söndertrasad efter bärandes på en axel, massa litteratur+lagbok i över ett halvår..) En onsdag fick jag ett ryck och drack vin, det är kul att jag kan tänka på det som "vad galet" - den där onsdagen för två veckor sen som jag bara hipp som happ drack några glas vin efter skolan, crazyness i mitt liv. Sorgligt..! haha.

Men det här blir spännande! Jag mot nya äventyr!