tisdag, augusti 23, 2005

måsten

Kjedjesnusade idag. Eller nja, så kan man ju (egentligen) inte kalla det. Jag blev skitsur på sanne idag. I matsalen: (jag med teateraporna brevid mig): "sanne kan jag få en snus?", sanne:"eh nej, om man inte ens kan köpa själv är det inte MENINGEN att man ska snusa", överlägset ögonkast. Okej, jag kände mig kusligt underlägsen, så jag gick till alice; "alice kan jag få en snus?", "nej sanne har fler", tillbaka till sanne "kan jag få en snus?", "Nej jag erbjöd dig en nyss, då dög det inte". "snälla?". "Nej". Jag blev alltså arg på riktigt. Jag hade haft en riktigt jävla dålig dag. Men nej. Fast vi slöt fred senare. Ja iaf, jag gick ut, klagade lite för jasmine, då öppnade hon väskan tog fram en rapé åt mig. tacktack. Ja, sedan kom alice ut efter nån kvart. "förlåt vill du ha en snus?", jag spottade ut jasmines och tog alices. Sedan gick vi in, jag såg sanne, smart som jag är slängde jag snusen i munnen och gick fram till henne, "förlåt, vill du ha en snus?", ja tack. Herregud. Men hon har inte rätt, det var ett nördigt resonemang "får man inte köpa är det inte meningen att man ska snusa": Som om det vore ÖDET att hon snusade. Eh. Jaja. överspelat, överskrivet.

Jag saknar Oa. Det är så jävla befriande att vara sig själv. Riktigt skönt.

Jag kommer bli kallad för grönen eller nåt, promise, jag skulle trycka ut grön färg på vår FÖRSTA bildlektion, vad lyckas med om inte att korken går sönder och färg VÄLLS UT ÖVER HELA BORDET + mina kläder/ansikte/hår+andras kläder+andras arbeten,+förstöra två stolar och golvet. "hej jag är klantig" liksom. Och allt jag sa var "oj", helst ville jag bara lipa. Gråta ut hos alice eller någon, jag funderade helt seriöst på att knacka på deras klassrum och fråga om hon kunde komma ut lite, sen grina snabbt i några minuter. Eller något. Men jag klarade mig utan tårar, thank god. Men när jag inte gråter fast jag vill, finns det liksom kvar. Så nästa gång jag lipar för nåt, kommer jag gråta MÄNGDER. jag har inte lipat på så länge heller, flera månader. Inte sen emma, om jag minns rätt. Jag saknar mina tårar ffs.

långblogg då. Hm ja. 56. 56565656. Fetto :D heh. Ja, alice hade tydligen skrikit TJOCKIS efter mig, fast jag hade inte hört det :P hahaha.

hoho jaja. Jag har inget lås till mitt skåp, det känns väldigt sorgligt. Jag har inte råd. Lagt mina grejjor i andras skåp hela tiden. Måste skaffa lås. Måste antagligen köpa snus själv, eftersom jag är en sån liten snorunge. (men snälla). Ja, och jag måste vara trevlig och jag måste göra någon högintensiv träning imorn 1½ timma innan tolv. Och jag måste bli smal, jag måste klara matte a, jag måste sova åtta timmar, jag måste städa innan fredag, jag måste bli älskad.
Jag måste klara av allting.
Jag måste
måste
måste
måste
måste
Jag vill inte ha några jobbiga måsten alls. Jag vill bli älskad av alla utan villkor. Jag vill vara naturligt smal, jag vill slippa benmuskler, jag vill kunna vara lika dryg som andra ibland, jag vill kunna köpa eget snus och inte vara nån jobbig underlägsen kompis. Jag vill ha ett gratis lås till mitt skåp.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida