torsdag, augusti 25, 2005

röd/rku/rs/ KPML(R)

det började efter första lektionen. Jag såg rättvisepartiet socialisterna och började prata med dom, dom verkade vettiga. Just då.

Sedan såg jag jasmine och hennes kompis. Jag började prata om rku, att jag inte håller med, sen sa jag en del riktigt dumma saker. Och sen sa jag "vilket parti var det du var med i?" till ellen, kompisen. "RKU". eh, jaha, pinsamt. lipen hade vart jättebra. Men jag kunde inte grina - då heller. det finns tydligen få gråttillfällen på gymnasiet, så som jag har förstått det. Anyway, hanna i min klass är med i rku, hon är jättesmart och trevlig och bra, och egentligen har jag inte jättemkt emot rku. Men så hade vi bestämt, jag och lisa, och angelica att vi skulle prata med dom från rättvisepartiet efter skolan, halv tre. Hanna följde med, och av pur nyfikenhet frågade jag pojkarna, "vad är det för skillnad mellan rku och erat parti?", det slutade i en halvtimmeslång harrang av skitsnack mot rku, och hur värdelösa rku var. Ja jag säger då det, jag ville ju höra vad dom tyckte, inte om vad dom INTE tyckte. Jag sa att jag var kritisk, över huvud taget. Men ska på deras möte på lördag. Dom har mkt mot rasism och homosexuell kamp and so on. Förresten FÅR man inte gå med där hur som helst. De är engagerade och vill inte ha in folk som betalar årsavgiften men inte är aktiva. JAJA. jag vill veta tusen saker innan jag går med i nåt sånt iaf.

Oa imorn. Saknar. Hela dan har varit färgad röd. RÖD socialistdag, diskussioner, kommunistskvaller, fram och tillbaka. Helt trött i huvudet. Ätit: två bananer, pastaopastasås, ett äpple. Nu är jag hungrig igen. MAT/FETTO/MAT. hehe

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida