måndag, november 03, 2008

start på veckan.


Oj, vilken dag.
Praktikerbesök idag på arbetsgivarorganisation i S***skt N*ringsl*vs lokaler (haha fin kod där eller vad?). Mycket märkligt, ett besök som min grupp trodde skulle vara utformat som att vi skulle ställa frågor, och representanten svara, som det brukar gå till under våra studiebesök. Vi hade frågor om arbetsrätt, istället hade kvinnnan en sorts föreläsning om arbetsrätt från hennes medlemmars och hennes egen synvinkel. Med tillägget MYCKET vinklad. Hon kallade bland annat fackliga ombud för "dumma" och att de ofta hade så himla fel osv. Och att om vi bytte regering (vilket hon och hennes medlemmmar är mycket oroliga för) kommer massa saker bli sämre arbetsrättsligt.

Ville ställa lite frågor men hon svarade knappt, hon sa bara "det tar vi sedan" och fortsatte sin vinklade information. Vi vet inte hur vi ska redovisa detta för klassen imorn..

Sen grupparbete, har ont i magen av det. Hoppas det går vägen trots att vissa inte verkar vilja arbeta. Blä.

Satt själv kvar i skolan till fem, sen tog jag en kaffe/frukt med kollega O som också pluggar där (fast ekonomi), sedan gick ajg hem och nu sitter jag här och väntar på att Någon Ska Laga mat...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida