måndag, juli 06, 2009

löpning och lägenhet.

Jag håller på att förstöra min löpning totalt nu, kör nig noll intervaller/backträning och tar det bekvämaste - långa, sega pass, oftast dagar då benen är sega så det går riktigt långsamt, jaja..

Lägenheten då! Jag skulle åkt till Sthlm och hälsat på en vän nu i veckan men det blir inte så, försöka få ledigt nästa helg o åka då istället.!

Så då MÅSTE jag flytta det mesta nu under tisdag-onsdag-torsdag, ska ju snart va ute härifrån.. Jag älskar att jag ska bo i Bagaregården, lite hemkänsla sådär. Och nära till skatås. Dags för mig att börja speeda upp mig också, jag har varit lat ända sen varvet, kunde först skylla på tentaperiod och bekvämlighet, nu sitter bekvämligheten i att jag mer än gärna springer många mil i veckan - dessvärre inget som gör mig fortare. Kvantitetsträning har alltid varit min melodi. Hur som haver, här är lägenheten:
nä det fungerade inte att lägga upp bilder, får pröva i kväll. tjenis.

torsdag, juli 02, 2009

RÖRA!



Goddagens
Först och främst, jag har inte bara en läsare till den här uruselt uppdaterade bloggen utan två! Gullanna och en tjej som skrev att hon läst ett tag! (ja det gjorde min dag). Hehe.

Tja, jobbar jobbar jobbar idag så flyttar jag lite smått. På egen hand eftersom alla jobbar. Mår gott!. Äter cirka 3 liter jordgubbar per dygn(dit och till snus går mina pengar). Tränar ytterst sporadiskt, haft lite halsont och sen är det ju så satanigatanvarmt så det orkas inte riktigt, men glass är typ likvärdigt så det blir mer av det istället.

Ytterst rörig lägenhet(som jag ska försöka vara fullständigt ute ifrån kring mitten av juli)+svettig jag!

Har duschat tre gånger idag, promenerat till pappas jobb och hämtat bil, kört till mammas jobb och bytt till bättre bil, kört hit, flyttat ner fem tunga flyttlådor i bilen, ätit massa jordgubbar och lunch, nu kör jag till min nya fina lägenhet, bilder kommer ikväll. tros.