onsdag, mars 07, 2007

Hungrig


Jag har så ont i min tand/käke att jag snart går sönder.. Tog bedövningsmedel vid lunch så jag åt rätt mycket, men i övrigt har jag knappt ätit idag och jag är så överjordiskt hungrig. Vill inte ta för mkt bedövning, känns inte bra. Jag är ledsen också, på grund av all hunger. Körningen gick skit idag. Kände mig helt inkapabel att klara någonting fast hon är jättepedagogisk min körlärare. Imorn är det vägning på östra och jag är livrädd för att ha gått upp, livrädd för att ha gått ner, livrädd för att ha hållt vikten. Jag känner mig inte tillfreds.

Jag har varit lat i skolan idag och det dåliga samvetet gnager hål på mig, jag har massa att göra som jag bara lallat bort. FUCK.

Mamma skulle komma hem med soppa, någon lite kaloririkare typ kelda. Men hon är sen så jag får väl maten vid 7 eller så, och jag åt lunch vid elva. JAG ÄR SÅ JÄVLA HUNGRIG. Hur fan funkade jag förut när jag åt sådär yttepyttelite per dag?? Jag blir helt spattig och ledsen utan mat.

Hungrig.

1 kommentarer:

Blogger Anna sa...

blä!!!
ingen bra dag med andra ord!!!
man blir kinkig och okoncentred utan mat. det är därför man ska äta. sen, när vikten är mer iordning och kroppen i mera balans så kommer inte förseningar med matleveransen att ställa till med lika mycket problem. men jag kan bli labil när jag inte får äta när jag vill än idag. känner många tjejer som är såna, Brallisen är bara ett exempel ;D
tror att det är vanligt bland tjejer.
Kelda-sopporna tycker jag är mumma. fisksoppan med lite laxbitar i är favoriten.
håller tummen imorrn,
kramen!

11:38 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida