tisdag, april 22, 2008

hej och hå.


Igår med halsen, huvva! Jag hade så ont, och dom starka scenlamporna gjorde att jag kände mig svimfärdig. Men jag klarade det i allafall. Fick en massa blommor. Mina tre gulliga högstadievänner var där, dom har jag inte träffat på ett år! Herregud. Börjar återuppta kontakten med gamla vänner. Det känns bra. A var också där och det var kul att se henne. Min farmor trodde att hon var J. Hahaha! Då får man ändå säga att min farmor träffat J flertalet gånger och att han har mustash och skägg (lite) samt polisonger.

I natt hade jag feber och ontontont. Idag har febern avtagit och jag har bara ont. Ska till skolan och repa fysisk teater. Är egentligen inte alls i form men jag skulle sätta min lilla grupp i sticket om jag sjukanmälde mig. Det finns inte tid att vara sjuk. Dom var jättegulliga igår och H tyckte att jag gott kunde ta en timmas extra sovmorgon så skulle dom uppdatera mig sen. Himla snällt faktiskt <3

Dessutom är det "kick off" för nya jobbet idag, alltså alla anställda träffas på liseberg för att åka, käka (dricka) och nätverka (hahah roligt ord eller hur). Kul sådär när det inte är öppet för allmänheten! Jag ska inte dricka eller så med tanke på halsen, vet inte hur länge jag orkar. Men är ju såklart nyfiken på allt folk.

Idag kommer storsyrran hem från Belgien efter uppbrottet med sin sambo där. Hon ska bo hemma nu ett tag. Jag hoppas vara frisk i helgen men om inte så gör jag nog sköna grejer, badar, tar hand om mig osv. Har vilat järnet de senaste dagarna för att bli frisk fortare och jag hoppas det går fort. Skulle aldrig få för mig att träna eller anstränga mig med halsont eftersom man kan få hjärtstillestånd. Usch!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida