måndag, oktober 29, 2007

spring!



gissa vilken som var före löpturen och vilken som var efter ;)



Fredan var lugn, vi gick till en dålig "spansk" restaurang/pub, tog ett glas vin, de andra drack sangria (HUVVA - vad äckligt). H och hennes trevliga karl var med, mycket fina ihop. Sen drog dom direkt för att H skulle åka till sin mormor och morfar redan 6(!) på morgonen på lördan. Ja, V, S och J gick till deras mysiga kvartershak, tog ett glas vitt till och var vuxensociala ett tag. Jag var skittrött, men dom fick en idé om att gå hem till V och titta på skräckfilm. Usch. Jag sov igenom halva, sen vaknade jag och såg tre ´vuxna män´ (ahaha) sitta med fingrarna för ansiktet och hopkrupna i soffan av skräck. Det inkluderade också falsettskrik. Kass film och föga skrämmande. Sen fick jag äntligen J att gå hem och slagga. Kul att hans mamma bor typ tvärsövergården, så det är gött. I lördagsmorse vaknade jag först, J gick upp och duschade, jag gick in till hans kök och mamma. Himla trevlig och pratig. Vi hann dricka tre koppar kaffe och prata om ditt och datt innan J var klar. Då satt vi över en timma och käkade frukost och pratade. Sen gick J och jag ut, till slottskogen i fina vädret. Så himla vacker höst! Vi tittade på alla djur, minigrisar, älgar och knubbsälar. Knubbsälarna var fräckigast. Satte oss vid en brant och tittade ut över västra (?) Göteborg. Blev lite småreligiös.

Gick vidare, till stan, myrorna. Köpte en långskjorta och ett par bal"handskar". Sen strosade vi i haga innan hans mamma kom och bjöd oss på übergod mat på solrosen. Blev galet mätt! Sen gick vi en bit till och till V. Dit kom sen H, A och grabbarna (som ville titta på värdelösa twin peaks-boxen). Så H, A och jag blev kvar i köket med clementiner och vattenpipa. Vi hann prata om allt och lite till de timmar pojkarna tittade på segserien. Den är verkligen skittråkig. Sen gick A. H och jag la oss och segade sen kom N och hon fick honom att vilja gå hem samt övertala J till samma. Sömn, sen ännu en frukost med hans mor. Sen kände jag att jag ville hem efter att inte vart hemma på ett par dygn. Åkte till jobbet sen hem, läste en stund. H och A kom sen och sällskapade, vi hade pluggambitioner men de flög iväg (ambitionerna alltså).

Senare kom J och imorse vaknade jag av klockan (som jag envisas med att alltid ställa). Dusch, segfrukost (gröt och tusen matskedar kanel och massa mjölk, vad annars?). Sen blev jag rastlös och spattade runt, skulle ju till tandläkarn. Vi åkte till stan och han droppade av vid biblioteket. Jag satt i en hel timma i tandläkarstolen. Det var hemskt, kändes som att hon lekte med min mun. Tre smärtsamma sprutor, sen en himla massa gojsande och ny tråd på baksidan av tanden men ÄNTLIGEN bort med den på framsidan. Så nu kan jag le obehindrat igen (jag ler med hela tänderna - hästigt typ). Sen fick jag dt underbara klartecktnet för att få börja springa igen - nu ska det inte vara ett hinder längre! Då har jag alltså inte sprungit på två månader. Blev jätteglad! Sen träffade vi S - dom skulle hämta nån literatur på universitetet. Så blev det, en promenad och plugg/lunch hos J. Hans pluggdiciplin brast trots två tentor imorn och onsdag. Men jag fick gjort grejor - känns gött.

Sen åkte jag hem och bestämde att vi inte ska ses imorn, han måste plugga. Hemma så drog jag på mig löparkläderna, nya asicsskorna och mp3an. Ut i mörkret. Skatås. Visste inte hur långt jag skulle orka. Gravt "nervös" med hur dålig kondis jag måste ha fått var jag. Men väl på första löpsteget kändes det helt som att det satt i benen, de trummade på och det kändes så skönt. Backe upp, backe ner, omgiven av skog och gatlyktor, mörker, löpsteg och bra musik, andning och det luktade så gott från skogen efter dagens ösregn. Sprang längre än jag tänkt, väl hemma kom det välbekanta älskade lugnet. Endorfiner. Massa käk, dusch och nu sitter jag här. Imorn ska jag plugga, promenixa, kanske träffa nån vän och sova gott.

fredag, oktober 26, 2007

fredag - lov


Fint väder igår, hann med en liten höstpromenix hos H. Jag älskar henne så mycket, hon är så stark och jag vet att hon kan bara hon inte stänger in sig med allt.

Var tjejgruppsutvärdering igår, gick bra, sen träffades J, jag och H. Köpte melon och vindruvor, gick hem till H och drack te. Gick skön promenad genom ett koloniområde som var übergulligt, och sen gick vi vid vattnet också. Sen gick jag och J och köpte sushi. Sista soldan på minst en vecka förutspås det och jo, när J och jag vaknade imorse så var det mycket riktigt mulet. BLÄ. Jag vill ha sol och höstmysiga dar, inte slask! Idag går jag ut med H, hennes pojkvän J, J och några till kanske. Lugn kväll. Vill se miffofilmen på tv också (lär knappast hinnas, den börjar nio).. (Jonas Karlsson är ju Gud).

Nu är det en skrivning i skolan (bläää) och sen NatukunskapB till fem typ. Huvva. Men sen är det lov <3!!! Underbart skönt. Inte för att jag har något för mig. J har två tentor så han ska väl plugga massa. Men alla andra verkar va hemma också så något händer väl, ska till tandläkarn på måndag med min helvetestand. Den är så lös och äcklig och jag funderar seriöst på att dunka munnen i väggen så att den trillar ut och tandläkarn tvingas göra något. Fattar inte vad hon pysslar med. På två månader har jag inte kunnat bita av något med framtänderna. Handikapp ju.

Ja i övrigt så ska jag och J på svenska akademien-spelning. Får mitt studiebidrag också och det är på tiden. Pank är jag. avskyr att inte kunna hålla i pengar...

onsdag, oktober 24, 2007

det är fint.

Anledningen till att mitt bloggande är så bristfälligt den senaste tiden är att det känns som om jag utelämnar en del av mitt liv. Som om jag ljuger. Alla jag känner vet ju det här (utom A, min gamla vapendragare - vi ses så sällan), jag mår bra och har slutat hålla på och fundera en massa. Känns som om jag haft världens identitetskris. (det förstår ingen som jag känner, men för mig är det i alla fall så). J och jag är vi. Det har hållt på ett tag, det märkliga är att vi känt varandra sen i våras, och nu händer det här.. Det andra märkliga är att något jag varit så säker på, kanske det enda jag har varit säker på inte är som jag trodde. Jag är uppenbarligen inte gay. Har tragglat detta ett bra tag med mig själv nu och det känns okej. Det här att ingen fattar att det är en stor grej för mig kan man jämföra med en hetersexuell gift småbarsfarsa som plötsligt upptäcker att han är bög. Hur känns det liksom? Det var inte lätt för mig. Lite på grund av att jag vart rädd för vad folk ska säga. Tänkt helt bisarra saker som andra skulle tycka eller säga. Att jag inte kan bestämma mig, att jag går emot allt jag sagt. Det gör jag ju, eftersom jag var så säker. Men jag skiter i det. Jag hatar ordet bisexuell, och jag hatar att andra ska säga att jag är det. Jag är ingenting. Jag är ebba och jag är kär. Punkt. Det är ju ingen grej för någon annan än mig egentligen. Och J då.

Men nu är jag helt pirrig i magen och J är världens finaste och det känns så himla självklart. Och bra. Jävligt bra. Har nästan vart lite rädd för att det känns så bra. Får jag må såhär liksom. Det var länge sen jag kände något liknande.I ettan, det var ju två år sen. Och fint i början, men vi la för mycket av varandra på varandras axlar. "jag klarar mig inte utan dig" sa jag - en sextonårings stora allvar. Känner mig tusen år äldre, så oändligt mycket mer hel. Den perioden var kass av andra orsaker, jag började mecka med maten och blev sjuk, och jag har inte vågat ens tänka på att gilla någon under hela den tiden. Så går jag och blir förälskad i en grabb liksom. Han tittar på mig sådär fint. Jag tittar på honom hela tiden. När jag går till spårvagnen på mornarna så kan det börja pirra i magen och jag ler. Jag ser dum ut när jag ler. Mina tänder är ju fortfarande helt fula, men jag skiter i det. Att bara gå och le ensam bland alla löv för att man är så glad är inte fel. Jag gillar att sova och vakna med hans mun mot min hals. Jag sover bra med honom konstigt nog. Sover oftast dåligt med andra och bra själv. Brukar säga år folk att andas tystare samt ta med mig öronproppar när jag sover borta.. Haha.. Jag gillar att äta gröt med honom på morgonen och promenera med honom till gamlestadstorget för att jag ska ta spårvagnen. Jag älskar att prata med honom, om allt och inget. Att dansa,laga mat,snusa,se på film,plugga med honom. Att möta hans ögon med från andra sidan rummet och rodna. Att dricka te, jag är inte precis någon tegalning själv, men min tekonsumtion har ju ökat lavinartat. Han dricker baljor av te, jämt. Fan jag kan själv störa mig på människor som bara pratar en person. Så därför gör jag inte det. Just detta inlägget får väl ses som ett kommautinlägg. Och lite glädje i det också.

I veckan; höll föredrag om Eugene O´Neill och Bertholt Brecht tillsammans med L. Jag var Ó´Neill och hon Brecht. Jag hade lösmustasch och skjorta,kostymbrallor,väst. L had också kostymattribut och en hatt. Vi var ambitiösa med det där (inte), Hade förberett kanske i en timme aktiv tid fast vi hade typ fem lektioner på oss.. I nästan en halvtimma satt vi och spelade schack och låtsades vara döda dramatiker. Lyckad redovisning.. Haha, nej men det gick okej i allafall. Sen var det teater och det var trevligt. Domoro går framåt. Vi har så jävla bra ideér till vår föreställning hela tiden. Idag hade vi ledigt (med undantag för tjejgrupp kl 13) och hade därför den bhalvroliga ideén att dricka igår. Vi var hos S och tog ett skott i kvarten (var det meningen i allafall) samt lyssnade på musik. Moget. Och V drog fram klockan hela tiden så vi tog snarare ett skott var femte minut. Huvva. Jag hade med mig Ouzo. Sen gick vi till majvallen och sprang nakna (i mitt fall i underkläder). Vi klättrade över det höga säkerhetsplanket. (majvallen är som en friidrottsarena - en sån där som är låst för allmänheten - korpfotbollsmatcher spelas där antar jag) Sov hos J, alla gick hem kring midnatt. Vaknade imorse (halv tio!!!) sent. Hade överjordisk huvudvärk, utan att ha varit sååå full, men huvudet påminde mig om att jag borde ha druckit åtminstånne ett glas vatten mellan alla skott. J hämtade två alvedon och massa vatten, så jag slapp resa mig och känna huvudet. Dagen gick, tjejgruppen gick bra, jag hade förnimmelser av ouzodoft överallt ifrån. Fy..! Imorn är det en ganska slapp dag, massa föreläsningar bara och handledning för oss. Jag hoppas innerligt på lika überbra väder det har varit idag. Har inte vart på humör för några längre promenader, (typ till och från spårvagnen har vart min melodi idag), men imorn vill jag traska i sol och löv! Slutar tre så då har jag tid. På fredag börjar vi ett (Inställd lektion) och slutar fem.. Sen har jag lov. Ska bli så himmelens skönt. Som alltid har jag höga pluggambitioner för lovet. Blir aldrig så. Men just detta lovet.. Spanska och Naturkunskap antar jag. Och körande. Och pussande. Och hoppas att Js tentor går bra såklart. Tre på en vecka, är inte det lite inhumant.

söndag, oktober 21, 2007

hopps

Ja, så var det söndag igen. Veckorna går långsamt men samtidigt så oändligt fort. Jag längtar till december. Inte för att jag är något stort fan av julen utan bara just månaden - innan den 24:e. Att titta på julkalendern (hej jag är fem år i sinnet) varje morgon.. Efter frukosten som intas vid 6, med ljus och morgontidning och hinkvis med gott kaffe.. Lucia. Som är mysig - lussebullar är ju gott, och ljus i´håret är fint. Mörkret. Sen allt det jobbiga men det kan man tänka bort (kyla,kyla, kyla, slask, slask slask).

I tisdags morse åkte jag, J, S och S flickvän M till Malmö och Lund. Vi hälsade först på min kusin vitamin och lämnade grejerna där, sen promenerade vi lite i Lund för att efter det åka till Malmö. Där träffade vi en vän till grabbarna som är himla trevlig, fick se hennes lägenhet och vi käkade dyr thaimat. Gött. Sen höll vi på att komma försent till konserten eftersom vi tappade bort oss. Men efter tusen om och men så hittade vi till baltiska hallen, kom in, köade tusen år till garderoben. Jag och J hade smart nog glömt biljetterna i garderoben men vi var tvungna att gå tillbaka och köa en halvtimma till för att få ut biljetterna och komma in igen.. Blä. Men vi kom långt fram. Ingen hetsig stämning. Och Manu Chao kom ut på scenen och fan vad jag älskar den mannen (ladda ner gott folk, ladda ner - esperanzaskivan är bäst.). Och han spelade och J och jag dansade oss svettiga, framför oss stod ett gäng latinos och rökte på under hela konserten. Fattar inte att dom kunde stå mitt framför scenen utan att nån ansvarig haffade dom.. Men det gjorde ingenting, stämningen var fin, alla var fina. Haschröken blev tung mot slutet, då gick jag och J lite längre bak. Manu gjorde sex extralåtar..(!!!) och han såg helt lyrisk ut, den höll på i över 2,5 timmar och jag fattar inte att han orkade.. Sen gick vi mot bussen. Och hann precis med den mot lund, men L och M kom inte med, för bussen var full. Så jag och J hoppade av på nästa hållplats bara för att se att nästa buss gick först om en timma.. Halv ett närmare bestämt...... (ja det var min idé att gå av bussen). Så väntade vi en timma. Satt och var hungriga och kissenödiga och pratade om livet. Men det var mysigt ändå. Sen kom bussen, L och M var inte med på den. DOm hade tagit en taxi.. Haha.. Vi var i Lund efter ett, gick en bra bit i regnet sen hemma i värmen. Vi somnade fint och sen skulle vi upp igen tio i fem.. Gick väl sådär. Stressade iväg gjorde vi i allafall halv sex, köpte lite bröd/kaffe/frukt på centralen och tog bussen mot götet. Fyra timmar senare var vi framme. Det var en solig onsdag, jag och J åkte till honom, käkade lunch och drack te, sen skulle jag till "tjejgrupp". Mitt projektarbete (har jag skrivit om det?). Agera förebild för småbrudar i sjuan. Bara för att jag är principfast ska jag inte skriva något som dom säger där. Men vad jag säger kan jag skriva. Var sjukt nervös. O var den andra ledaren, hon är vääldigt mogen i sånthär, klarade det galant. Jag däremot - låter som en trasig maskin när jag blir nervös. Det går inte att få tyst på mig. I en hel timma tjatade jag järnet om allt och inget. Småbrudarna tittade på mig som om jag hade mist förståndet - jag förstår dom. Jobbiga människa menar jag, detta var obligatorisk lektion för dom och jag kunde se i deras ögon att:"är det det här vi ska göra nio lektioner under hösten??". Huvva, måste skärpa mig till på onsdag. Jag blev rädd för mig själv. En grej som var intressant dock var gruppdynamiken. Kan säga att jag inte vill tillbaka till sjuan igen. Man såg precis vilka som hade "höstatus", "lågstatus" osv.

Nåja, nu i fredags kväll åkte jag till syster yster i Köpenhamn. Ville ha en mysig helg. Tji fick jag. Vi åt brunch i lördags förmiddags. När vi käkat lite mer än hälften så tittade jag på storsyrran och plötsligt hörde jag ingenting. Jag sa "jag hör inget". Huvudet kändes konstigt, fick någon sorts panik. Försökte resa mig, kunde inte balansera. Ville kräkas. Fick lightartad dödsångest i det där. Vinglade in till toan, la mig över den och väntade på att kräkas. Det gjorde jag inte. Jag gick ut, satt och svettades, hackade tänder. VIlle hem, ville till sjukhus. Syster släpade mig på en buss, hem till henne, bäddade ner mig - åkte till sitt jobb (som hon ej kunde lämna återbud till). Hon jobbade från halv tre till halv tolv. Jag sov hela den tiden, hade lite feber. Sen kom hon hem, hade lite choklad till mig (ängel), jag åt den, somnade igen till klockan åtta imorse. Då var jag fortfarande trött, men kunde i allafall gå. och höra. Sen åkte jag tåget hem halv elva. Läste hela vägen. Direkt till jobbet och sen hem, middag, mackor - allt som gått ner. Varit gravhungrig hela dagen. Vet inte vad det är för fel på min kropp. ALlt jag såg av Köpenhamn denna gång var hennes sterila väggar i det lilla rummet, Synd :(

Imorn naturkunskap, lektion som JAG och L ska hålla om teaterhistoria. Kan ingenting, har förberett mig sjukt dåligt :( och sen teater, manusläsning, träffa J en stund, sen Domoro och sen sömn. På tisdag fyller farsan år. Har inte köpt nåt.
STRESS

söndag, oktober 14, 2007

pms omvänt?

Söndag.
Så jävla mycket söndag också.
Hummhum mitt humör går som en bergochdalbana, vad är det här för jävla pmshumör?! Mensen är över i allafall och det känns fint. Antar att jagfår vänta månader på nästa så..

Skolan har varit vääldigt hektiskt i veckan. Massa arbeten som jag förvånande nog lämnade in i rättan tid..

I fredags åt jag halloumi hos J, med H, A och L. A gick, H med som skulle jobba igår. Jag gick med grabbarna på ölgrejs på henriksberg. Helt knasigt var det, medelåldern (eller rättare sagt alla var i åldern) 45+. Man såg när gubbar kom fram och jag väste "göm mig" och blev gömd. V såg ut som om han skulle dö när en tant började närma sig honom. "Göm mig" väste han. Ja, kort kväll, sov hos J, käkade frukost, gick en liten promenad. Sen träffade jag H som vart i vietnam i 2 veckor. Gullehenne! Saknat henne helt galet. Hon hade med sig en skräddarsydd kinaklänning jag "beställt". Sååå fin!!!!

Sen åkte jag till farmor, hjälpte henne röja, fick lite skjortor och förkläden + köksprylar hon ville bli av med. 70-tal. Snyggt (!). Sen åkte jag till jobbet och jobbade, hem i några minuter för att vända och åka till S där alla höll till och tittade på twin peaks. Jag avskyr den serien. Åkte hem och sov istället. Idag har jag städat för första gången på ett halvår. Om man inte känner mig och dömer mig efter hur jag skriver kan man tro att jag är perfektionist. Det skulle man kunna säga att jag är också - om man undantar mitt rum. Det är det äckligaste rummet man kan ha. Det är alltid 200 plagg på golvet, massa kaffekoppar, dammigt och dant. Det enda som är fräscht är sängen som nybäddas ofta. Annars är det som att sova i en djungel av damm och klädhögar. Men idag städade jag alltså. Det tog hela dagen (diverse från 08.00-18.00). Och resulterade i en sovsäck skräp och en sopsäck kläder. Har så sjukt mycket kläder. Fyra stora garderober fulla och jag använder kanske en fjärdedel. Men kan inte göra mig av med dom. Mitt rum är nu kliniskt rent och det känns bra i allafall. Har kört en sväng också. Inte träffat en själ. J kommer nog hit om ett tag. Hoppas han har med sig snus också. Har inte vart ute idag trots fint väder. Lite dåligt samvete har jag över att ha missat dagen..!!

På tisdag är det Malmö och lund <3 ska ju se manu chao och längtar så mycket!
vi är ju bara där i drygt 20 timmar. Övernattar hos mina kusiner och hinner inte med så mycket alls. Bara att komma bort några ögonblick känns fint.
Kanske ska till storsyrran i köpenhamn på fredag. Skulle va fint. VI är båda rätt panka så isåfall lever vi gratis så gott det går.

Godnatt i allafall.

tisdag, oktober 09, 2007

hallååå

Livet är fint. Fint och höstigt och bra. Och jag känner att jag bara vill skita i allt och bara vara. För nu är det som det är.

Och det är fint väder och snart ska jag se manu chao (en vecka kvar) och jag har mens och blöder som ett skadeskjutet djur (MYSIG liknelse jag vet). Men det känns bra eftersom det är första gången sen juli och sådär.

Min kropp har förändrats. Fett har omfördelats på kroppen så nu har jag större lår och mindre midja. Minns inte att jag någonsin sett ut såhär. Men jag trivs ändå på något sätt. Känner det som att jaja - det här är väl så som jag ska se ut och jag kan känna att jag är helt okej som jag är. Älskar den känslan. Inte för att det alltid känns så, men oftast.

pliktverket vill inte ha mig. Det känns också helt okej just nu, men om en vecka kommer jag nog vara ledsen.
Ville ju göra lumpen men "pågrund av hälsodeklarationen" så blir det inte så. Sånt är livet. Att döma någon för sjukdomshistoria anser jag vara ganska korkat. Men just just nu så skiter jag i det.

Skriver mer sen.

söndag, oktober 07, 2007

veckan.

Ja så var det söndag, klockan är halv elva och jag tänkte slockna strax. Lång dag imorn som var måndag. Börjar med att hålla ett föredrag, som jag trodde var nästa måndag och inte ens börjat på förrän idag. Så det är väldigt slappt av mig. Och blir nog inte så bra - ganska nervös av att hålla sånt. Det är ju inte teater - som kan kännas ganska shysst och avslappnat. Där är det ju jag som står och darrar som ett löv på rösten.. Huvva! Sen är det skolfoto. blä. Sen är det tandläkarn vilket gör att jag missar teaterlektionen på eftermiddan. Ska umgås med J och spanska. Sen vid fem eller så är det teaterkvällstid och sen vid halv tio kanske jag är hemma. Har tre inlämningar til imorn. Gjort en av dom klart. Så nu omvärderar jag skickligt vad jag sagt om SOVANDE. FAN.! Attans. Idag pluggade jag med J, men pluggdiciplinen blir ju lite lidande när man inte råfokuserar. Vi tittade liksom på Sunes Jul.! Men lite fick jag gjort. Började med Selma-recensionen och det är fint. Gillade kejsare av Portugallien ganska mycket. Borde läsa mer lagerlöf. Strindberg kan jag ingenting om. Hur ska jag analysera hans texter - hinner knappast läsa en bok av honom på en ynka vecka liksom. Tungt. Spanskaprovet på tisdag. Varför ALLT denna veckan för?

Längtar til helgen då H kommer hem från Vietnam. Hon är ovärderlig!<3
Haft en mysig lugn helg och det känns bra.

lördag, oktober 06, 2007

helg är bra.


Ja.. Ibland är livet ganska fint faktiskt.
Igår cyklade jag till stan, det var ju kulturnatta, skulle se på Hs pojkväns band spela i Domkyrkan, himla fin judisk keltzermusik (stavas det så?). Tufft att göra det i en så stor kyrka också - ackustiken (stavas säkert inte så heller). Mycket blås, väldigt tempo och tja, trevligt. Och dom var ju väldigt snyggt klädda också, 11mannaband nästan tror jag, med skjorta, väst och kostymbrallor. Finfint.
Sen gick vi (J, H och jag) till Masthuggskyrkan och tittade på jazz. Fint det med. Vi är ju ateister alla tre, men musik i kyrkan är icke att förakta, så länge det inte är psalmer.. Där träffade vi i allafall S och V.

Sen gick vi till Hagabion och var i alla mysiga lokaler och drack billigt vin (15 kr glaset. knäppt). Det var mysigt och lagomt, H och pojkvännen gick, jag och J avslutade kvällen med att ta oss med en cykel åtta kilometer hem till mig.. (hälften uppförsbacke, han skjutsade - det var trevligt att slippa trampa. haha). Vi sov inte så länge men låg och pratade ett bra tag på morgonen, sen käkade vi frukost, gick till sjön (vädret var fantastiskt) och han hjälpte mig med spanskan ett tag och vi tog det lugnt. Sen åkte vi till V för att laga mat på kvällen. Var apahungrig och vi gjorde god mat, V hade dessutom bakat en knäckig paj. gottgott. Han är så jävla kock V, ger direktiv som bara den; "j hacka det här! Ebba, styr upp en sallad". Roligt språk alltså.

Sen blev vi sittande där, H, S kom och några vänner till dom. Jag och H åkte hem ganska tidigt. Pratade om en grej, kändes bra. H är bäst, hon dömer mig aldrig. Och det är fint att veta.

Nu är jag ganska trött, klockan är närmre halv ett, ska upp sju och jobba imorn.. gotenachten.
Imorgon blir det samplugg med J (han pluggar ryska, jag pluggar annat) och H med.

onsdag, oktober 03, 2007

1.5 liter kaffe idag.


Onsdag it is. Har gjort lite i veckan. I måndags vaknade jag upp med världens ledsnaste känsla. Jag åker ju hemifrån halv åtta på måndagar, går non stop i skolan till fem, sen teater till halv nio ungefär, sen hem och hemma vid nio.Teatern är ju väldigt skojig men just allt med att ha skola så sent känns jobbigt, att vi den dagen har 3,5 timmar naturkunskap och 6,5 timmar teater blir lite mycket. Samt svenska. Men naturkunskapen var inställd (halva tiden alltså) så det räddade min dag lite.

Igår var det lugnt, var inget seriöst ämne, nån slapp föreläsning ungefär. Sedan åkte jag till J, L var också där. Vi tänkte cykla till havet men min kjol var för snäv så det gick inte(!!!) haha. Vi gick en promenad och drack kaffe istället,sen bestämmer dom att dom ska ut efter Js föreläsning i ryska och dom lyckas på något vänster övertala mig. Åker hem och byter till mindre snäv kjol, vi går till Flygarns haga(café), där sitter S och hans jättegulliga flickvän M, någon snubbe från deras ryskakurs och så V som kommer lite senare. Alla dricker öl utom jag som dricker ett par (3..) glas vin. Det var mysigt och väldigt anti-mig en tisdag out of the blå. Jag sover hos J och vi hade extreemt svårt att gå upp på morgonen, fick dra mig upp ur sängen, klockan var ändå tjugo över sju! (seeen tid för mig som går upp kring halv sex annars). Sen fick J göra te åt mig och sitta med mig i sitt kök och småprata i nära två timmar med fil och müsli, jag skubbade första lektionen och gick bara på andra istället. föreläsning om lagerlöf. Kändes skönt. Och vädret var fint, jag undrar om jag satte igång något jobbigt för J när jag sa "har du åldersångest?" eftersom jag har det ibland. För när han följde mig till spårvagnen verkade han låg över sin framtid och började prata om att han inte visste vad han ville med sitt liv..(förlåt j)

Efter skolan åkte några till stadens kärna, centralen. Jag somnar på vägen, de sista fem minutrarna. Jag sover med öppen mun på spårvagnen. Vaknar till och alla kamrater tittar på mig och skrattar. Tydligen slickar jag mig över tänderna i sömnen. Jag och H kliver av för att träffa J för en kaffe och promenad. I solen. Sen åker jag till psykologen och hon är så bra, egentligen mår jag alldeles för bra för att gå hos psykolog, men Hej Hå vad bra hon är jag väääägrar sluta. Moget jag vet. Sen går jag därifrån och träffar en barndomsvän som jag inte sett sen jag var 14 år och hade hög rosa tuppkam och arga stålhättade skor (HUVVA). Han känner inte igen mig. Vi tar en kaffe och promenad. HAHA, alltid den kombon, riktigt trevligt. Han såg så sjukt vuxen ut som alla ju gör när de inte går i femman, sexan och sjuan längre (det är där jag minns mina gamla barndomsvänner). Sen så åker han hem, jag åker hem och käkar massa maaat, har varit så sjukt hungrig idag utan anledning, på lunchen åt jag också massa, något hormonellt kanske. Anyhur.. Nu sitterjag här och tänker tanken på plugg. Men orkar inte riiiiktigt.. haha. Imorn är det torsdag, då ska vi gå på cirkus med skolan, kulturnatta på fredag, . trävligt.
förövrigt så ringde jag med gråten i halsen till tandläkarns telefonsvarare förra veckan, har fått tid på måndag. Äntligen.