söndag, oktober 30, 2005

Vegorevolucíon

Jag och jocke ska göra vegorevolucíon har jag bestämt. Right jocke?

Utan att vara sådär pinsamt korrekta men ändå inte vara fullt perfekta. Det är ingen idé. Jocke ska dricka sin coca cola, och jag ska smaka på den. Sådetså. Är det något som är mer provokativt än att vara vegan är det att inte vara EXTREMT principfast som vegan. Thats the subject för idag. Därmed inte sagt att man använder animaler, men just det här att inte vara the perfect communistaveganen är coolt. Avskalat och ärligt!

Revolucíon johanna?

lördag, oktober 29, 2005

och nu är jag hungrig. Igen. Jag förstår inte varför jag blir hungrig så fort. vad an det ha vart? fyra timmar sen vi åt kanske, jag vågar inte säga att jag är hungrig.

Dom kanske tycker att jag äter för mycket. Usch. Svåååårt.

sex

Just nu är jag bara en pryd kossa utan sexlust. (Just nu)
Ibland ser man vad sexlösa perioder gör för människor (jag pekar inte ut någon) därför är jag tacksam för mitt überbra sexliv, och liv överhuvudtaget.

jag älskar oa

torsdag, oktober 27, 2005

Vegopoliser is the shit just nu.

(alltid) Hade skrivit ett annat inlägg som FÖRSVANN om vegopoliser innan, utförligt. Så vilka är dom? Dom är alltifrån köttätare till trendvegetarianer (diverse vegetarianer som tycker att det är coolt och bra att vara vegetarian, käkar fisk, allt sorts godis, struntar i lite slaggprodukter i hårgel och annat. Nu dömer jag inte trendvegetarianerna. Det är deras val. Jag visste knappt varför jag ville bli vegan när jag blev det för lite mer än ett år sen. Men nu vet jag. Tack och lov. Jaja, vegopoliserna är alltifrån trendvegetarianer till köttätare, det de har gemensamt är att de INTE är veganer. De äkta veganerna är bara dom som inte dömer andra. Fuck the rest förstår ni? Vegopolisen smyger fram och kontrollerar, inte för att hon/han vill "hjälpa" utan just för att knäppa veganen i fråga på näsan, lite "haha, nu är du ingen riktig vegan lilla gumman"-över det hela. Tack och lov vet jag mer än både köttätaren och trendvegetarianen, Men i början av min lilla vegankarriär så undvek jag konsekvent det dom varnade mig för. Ingen fick ju tro att jag var en fuskvegan, right? De sa "inte kan du äta det. Jag lovar. DET ÄR BÅDE MJÖLK OCH ÄGG I BAGUETTE", fast jag VET ATT ALLT BRÖD ÄR ÄGG OCH MJÖLKFRITT UTOM scones och tekaka. Så dom HITTADE BARA PÅ. Jag hyser nuförtiden inga agg mot vegopoliser men jag blir irriterad. För deras uppgift är att man ska känna sig som en äcklig köttätare utan mål, de vet alltså ALLT. När någon in these days säger; "JO DET ÄR VISST GELATIN I DET GODISET", om mina goda djungelvrål säger jag bara "nej. det är det inte", dom kontrar, SÅKLART med; "Jo men det är det jag VET DET". Då bara ignorerar jag. För vegopoliser is the shit just nu och finns det några som kan dö är det dom.

(nån urgullig vegopolis kan ju analysera min text och skriva något om hur korkad jag är som inte visste riktigt varför jag blev vegan. Så här är det. Det kändes bara fel att vara något annat. Ren instinkt.) Klanka inte ner på nyblivna veganer, jocke I love you. Du är äkta som fan. Om någon annan nybliven vegan händelsevis vegopolisar runt dig så vet du vad det är (en trendis)

onsdag, oktober 26, 2005

dröm

Jag´vaknade helt kallsvettig vid fyratiden, jag grät. Länge. Jag drömde en mardröm som kändes så verklig just när jag drömde den att jag trodde på det. Ibland kan det vara som att man "jag drömmer nu jag vaknar sen", men det var så verkligt. Oa hade tagit livet av sig. Jag var ensam kvar. Och det var verkligen ensamt. Jag grät i drömmen. Jag grät när jag vaknade ur den. Jag skulle aldrig aldrig någonsin klara något sånt. aldrig.

tisdag, oktober 25, 2005

fan

Det gör så ont och varje gång du slänger på i örat på mig brister någonting. Innuti mig gör det ont och det känns som om jag går i tusen bitar, flyger över golvet, för att sedan måsta samla ihop bitarna, och det tar tid, efter varje gång så är jag så ledsen, ibland gråter jag. Idag grät jag. Jag gick i tusen bitar och grät för jag tycker fel. Jag tycker fel. Fel fel fel.

Och du kommer inte orka med mig i längden va älskling? jag är för fel. för ful för fel för ful. Jag kan inte bråka. Jag brister, jag går sönder, jag knäcks. Jag ger mig.

Jag måste byta åsikter? Men jag tycker ju så. jag tål dom inte. jag gör inte det. Jag kan inte ljuga om det. Så varför tog du upp det just nu? Du har vart ihop med mig i två månader och tog upp det just ikväll? slängde på i örat just ikväll, som om du inte visste var jag stod. Som om det var en överraskning.

För jag är fel ikväll älskling?

söndag, oktober 23, 2005

50 bast

50årsfest för pappa igår. Ganska bra, vi gick hem tidigt, vid tolv, oa isa och kusinerna. vi var trötta. För alla som inte var där så fanns det fri tillgång på sprit, det blev ett tiotal liter vin över, 1½ flak starköl, fem stora flaskor starksprit. Jag kunde ha tagit en petflaska, blandat vilt för senare tillfälle, men jag ville inte. Jag gillar det inte. Folkpartisterna blev fulla men det missade vi, då hade vi gått hem.

Oa blev presenterad för stora släkten, moster hit, farbror dit, mormor ja. Det var mat mat mat, (det var übergott), och min syster dansade (såklart) med sina danskompisar. Dom var duktiga (såklart).

Jag älskar dig mest Oa. Jag saknar dig redan.

onsdag, oktober 19, 2005

jaha.

Och vi pratar på msn nu, och jag vill ha hjärtan tillbaks, jag vill att du säger att du saknar mig med, jag vill inte se några "eh" jag vill att du ska ska ska. Men jag säger inte det. För jag vet inte om du saknar mig.
Men ja jocke. Gråt.

mhm.

Och jag är rädd att hon blockerar mig på msn, jag är patetisk idag, alltid. För jag är elak. Jag är elak och bråkar och elak och fuck me. Jag vill inte att någon ska tycka jag är grinig eller jobbig eller konstig. Jag eftersträvar perfektion, jag får psykbryt när någon säger sådant. Fuck me.förstår du?

Allt jag velat.

Jag har egentligen allt jag någonsin velat ha. Jag har den snyggaste flickan i hela världen, hon är smartast, vackrast och bäst (för min hjärta slår för dig älskling). Och förlåt om jag är elak, jag tänker på dig hela tiden och jag älskar dig.

Jag har bra kondition. Jag och Isa joggade en mil på 58 minuter. Jag är ganska stark.
Magen är ganska stor men jag är glad ändå. Jag gillar det. Jag gillar att träna så att man känner att man är på gränsen att dö, då slutar man och endorfiner blandas med vatten och man kan lika gärna dö, för då mår man som bäst. Jag ska sluta nu, snart ska jag sluta propagera. Men jag mår så bra. Och allt är så über nu.

söndag, oktober 16, 2005

Yoho

Sanne säger:men asså, bara för att jag inte hörde av mig på två veckor betyder inte att jag inte bryr mig

Inget bråk, men det ser roligt ut. I text i allafall.

Jag har överhuvudtaget inte hört av någon jävel på två veckor. Isa då, och Oa såklart. Annars har det varit jävligt tomt. J ä v l i g t t o m t
"Ja, då är det nästan bestämt då. I slutet på september/början på oktober åker jag, Ebba och Alice till Danmark. Billig sprit med åldersgräns sexton och knark i Christiania, jättekul."

Vi åkte ju aldrig

septum. ska.

Jag trodde alltid att jag skulle bli mer omtyckt, mer älskad om jag gick ner tio kilo. Nu vet jag att det inte stämmer.

Hål i septum på nästa måndag. SKA.
Om jag lovar mig själv att jag gör det då..? ensam.

KÜK

Lyssnar på Thåström. Skumt. Den jävla hycklaren.

Nu bytte jag. Cocos Palme. Love. Tralala. Jag är så jävla tråkig. Har ätit en chokladkaka, jävligt gott, men inte så nyttigt. Socker. Fuck it. Måste träna sedan. FUCK FUCK FUCK FUCK. för mycket mat. Jag vet inte vad som är bra längre. Jävla kuk.
Inte gjort så mycket idag heller. fakts. Promenerat of course, joggat en bit, lagat mat, glott tv, läst. Fuck vad tråkigt liv jag har (I like it). Jag trivs nog med slappt ömsom träningsverksliv. Egentligen. Fast jag behöver ju umgås med folk, Synd att det inte är ömsesidigt. PIK. BURNED (som kelso skulle ha sagt). JAG ÄR EN SÅN NÖRD. jag citerar that´s 70´s show. Hur ensam får man vara? O.o

Oa min älskling, kom hit. Hon är på dop. Det var länge sen jag inte spenderade helgen med henne, det känns jättekonstigt, det är märkligt hur fort man anpassar sig till nya vanor och sen blir helt panikartad när det inte följer samma vanor. Jag är så jävla konservativ.

Soo, spenatspenatspenat. God afton.

lördag, oktober 15, 2005

yoh

Nej nu är jag later.

Såg på sprickorna i muren nyss. Jag vet inte om jag tyckte om den. En film som försöker flirta med poesi överdrivet mycket blir ofta överlägsen, högfärdig. (är jag värsta filmkritikern nu?) svar: nej; jag gillar egentligen bara idioterna i grund och botten.

Jag saknar Oa mest, über att höra din röst idag.

TRÅkfuckallting
puh, hade inte gått upp så mycket som jag trodde. lucky me. Men ändå - en bit upp. Gått 2½ timma idag. Kan inte jogga. jag inser begränsningen, jag kan knappt andas, snoret rinner meter efter mig. jag mår sjukt helt enkelt.
Hoho jaja.

Jag får gå ut och gå mer istället. Om jag powerwalknördar mig i två timmar så är jag duktig.
hittills: två äpplen, ett knäckebröd med hommous, ett glas sojamjölk, alla mina frön. Jag ska äta något med hirs till kvällsmat. Det är nyttigt och bra :)

Gårnu. promenerarpromenerarpromenerar mig dööööd

uppmaning, förmaning, förankring, ordkåt

Uppmaning 1: Jocke ta absolut i n t e bort bloggen. För allt smör i småland. Jag älskar att bli upprörd och irriterad över din blogg. über helt enkelt.

Uppmaning 2: Du är jättebra precis som du är, smal och tunn och snygg och skitbra, hela det här är SÅ patetiskt. Vi pratar ju inte så mycket (vi bloggar). Men skitsamma, om vi inte ses innan deras spelning, så vet du det. du är bra. ibland.

Jag gick upp åtta, gick nästan två timmar, åt äpple. Varit på biblioteket lånat högintelligensböcker, promenerat pyttelite till, druckit te. Jag var på våran filmhyrgrej, och där SÅLDE dom vissa filmer som inte hade blivit uthyrda tillräckligt för att det skulle löna sig. Jag köpte MONSTER. Det gjorde min dag. hallå varför har inte folk hyrt den?? det måste vara något misstag!!!!

fredag, oktober 14, 2005

revolucíon

revolucíon
Jag gör revolt och går och lägger mig klockan tio på en fredag. Jag älskar att sova. Om jag inte var tvungen att se paradise hotel varenda jävla dag hade jag gått och lagt mig tio. Jag är inte morgontrött. Jag går aldrig upp efter halv nio. vilken waste of lifetime.

Tjockfettoäckeldag. Jag är så tjock. Fan vad fort det gick. Måste träna massa imorgon. Jogga åttan. Om jag joggar åttan, går en timma innan frukost, styrketränar och yogar loss på gymmet, gör jag av med mkt då? Jag har ätit för mkt idag. Och jag har druckit läsk. l ä s k.

Jag har fan ingen karaktär nånstans. Jävla kük.

FUCKERS.

fikade med Oa, lisa idag. Han tobbe var med en kort stund. Jag älskar Oa mest i världen.

torsdag, oktober 13, 2005

fetto

JÄVLA SKITALLTING.
EBBA SKA ALDRIG HA DET OK, DET SKA ALLTID VARA NÅGOT SOM ÄR FEL. HON FÅR ALDRIG KÄNNA SIG RIKTIGT NORMAL, ENS I NÄRHETEN. DET ÄR FEL PÅ HENNE. HON SÄGER FEL SAKER, HON GÖR INGET RÄTT. HATA HENNE. HON ÄR TJOCK.

(tack älsklingsjocken för att du äntligen gav mig fettoerkännandet som jag väntat på. snälla skriv en långblogg om hur fet jag är :D)

fuckers.

Haha jocke, din blogg är ful. Din och din kompis blogg är jättetråkig. Okej jag skriver det bara för att du skrivit det om min. Fan vad pussy du är. Kommunicera mellan bloggar, fan vad fult. Vi träffas ju inte. Jag ser inte alice längre. Sanne pratar inte med mig, hon ville väl att allt skulle vara okej mellan oss så att det såg snyggt ut, inte för att det verkligen betyder ngt. Fuck you jocke. Din jävla bulimiker och eller anorektiker och eller ätstördätstördÄTSTÖRD person som vill få människor att må dåligt. Sluta med det.

"Men jag bara dissar mig själv och ingen annan och jag hatar mig mest av allt"- Och hon mår inte bra. BUP. Jag ska citera dig till dödendagar jocke, förstår du inte. Du har en given plats i min blogg, CONGRATULATIONS TO YOU FUCKER. Varför det är så? För att ingen läser min blogg. Starta en ny blogg som ingen känner till jocke, mitt HETASTE tips, då kan du dissa andra hur mkt du vill, utan konsekvenser, som om du inte redan gör det.

Lilla söta jocke, anledningen till att jag skriver om BARA Oa och vikt är för att det finns ingenting annat. Jag har inga skärsår att skriva om, jag gör inte mycket i skolan. Det finns bara två saker jag tänker på, dygnet runt. Det är vikt, det är Oa. Tyvärr. Läs inte min blogg. Sluta läsa min blogg om det stör dig.

Men du vet att du är smal och sluta ha den där fel skeva bilden av dig själv. Du är smal och helt jättebra som du är. fucker.

Skolfoto igår. Teaterklassen - utklädda. Jag var dragking - man, lisa var min hemmafru. Vi sågs inte så mycket men jag såg manlig ut.

måndag, oktober 10, 2005

Vems överarmar?

Jocke, vems överarmar vill du bli smalare än? Mina? Peter Harryssons? Allt är så relativt. På tal om att inte bygga muskler. Jag är inte förespråkare för anamänniskor, eller äckliga anabolasteroidermänniskor, men man får iaf en snyggare kropp av muskler, right? Smala ana-människor kan ha massa lös äcklig hud att bära på, som är inte så fint.

Oa är verkligen snyggast i hela världen. Idag sa Henrietta "hjälp vad din flickvän är snygg, skitsnygg", sen sa hon till hanna att hon missat min snygga flickvän. Ja hanna, det gjorde du. Hon är snyggast i världen.

Älskar dig.

söndag, oktober 09, 2005

Jag älskar dig.
Jag älskar när du ler och hela du bara lyser, det kan vara små saker, som boko, eller elina, eller vad som helst. Men du när du ler är det vackraste som finns. Jag älskar dig när du är morgontrött, och omöjlig att väcka, jag älskar dig när jag håller om dig för att du behöver hållas om, eller när du håller om mig - för att jag behöver hållas om. Jag älskar att luta huvudet mot din axel, jag älskar att du inte skäms över mig, jag älskar att laga mat med dig, att städa ditt kök. Jag älskar dig när du skrattar åt något som inte är roligt, men din überhumor gör det mesta roligt, iallafall. Jag älskar dig när du slötittar på tv och äter makaroner. Jag älskar dig när du kysser mig och håller om mig. Jag älskar dig när du kan allting, och när du vet saker. Jag älskar dig för att du är så smart. Jag älskar dig för att du är vacker. Jag älskar dig för att du är du.

Lämna mig aldrig
Oa? Gör du slut med mig?

Jag är så orolig. Jag är så orolig. Jag älskar ju dig. Jocke ünt alla andra superfuckers i världen kan sluta läsa nu. Det blir ändå bara parodi för er.

Jag är grötig i halsen, jag har gråtit i timmar. Jag var tvungen att gå till gym-grejsen och försöka få bort frustration, det slutade med att jag grät på rullbandet. Jag grät och joggade samtidigt. säkert jättemycket parodi.

(älskling hej, jag älskar ju dig. Älska mig tillbaks snälla. Lämna mig inte)

v ä r d e l ö s

DET GÖR ONT. tusen hysteriska tårar, och vad skulle jag göra? har jag gjort fel? Jag är inte tillräcklig. Hur hade jag någonsin kunnat tro något sådant.

v ä r d e l ö s f l i c k v ä n

Hur kunde jag tro att jag är nog? Jag älskar dig oa.


(Jag älskar dig)
Om jag hade sagt att dina fingrar gör mig hel älskling, hade du trott på mig då?
Om jag får lära dig om ord som kväver tystnad blir det bättre?
Jag säger att jag älskar dig, du vrider bort huvudet och tittar stint på en punkt någonstans innuti dig, du vänder dig innåt, du är inte tillgänglig.
Inte just nu.
(Det är när du vill leva mindre än jag som jag vill dö)

torsdag, oktober 06, 2005

huvudlös

(Idag är jag ingenting annat än en kropp)

Och min syster sa "Ebba, så länge du ser kroppen som ett projekt, och ditt medvetande som något som blir över kommer du inte vara en person. När du inser att det inte funkar kommer du må så dåligt över din kropp, över allt".

Idag väger jag femtiotre och är inget annat än en kropp
Imorgon kommer älsklingen. Ganska nyligen upptäckte jag ju hennes blogg; http://www.sakerunderhuden.blogg.se den är helt über.

Imorgon har jag bara idrott. Sen får man gå hem. Runt halv elva går jag. Hemma elva, städa som en galning, hasta till farmor, gå på bio med henne, fort hämta oa, fika med linn, sen hem glo idol (gah), gå till sängs, vakna, ligga kvar "vi går upp om fem minuter", "mm fem minuter". Slötitta upp i taket, fnissa. slutligen - gå upp. sedan när det blivit kväll, dricka med mina skolkamrater, i fyllan och villan hem till oa. Ja nej alltså.
(man vet aldrig)

UNF UNF UNF

tisdag, oktober 04, 2005

INTE NU
nej
nejnej

fan jävla skitallting.

och skolsystern sa "du kommer inte ha några kompisar kvar snart. Hur kul tror du det är att vara med viktfixerade?". Jag höll med. Jag nickade och höll med. Sedan sa hon "Du ser ju liten och smal ut, fast det är onödigt att säga, du tar säkert inte in det i detta läget ändå". Jag nickade inte. För vadå? Vilket läge? Läget, det helt surrealistiska då jag sitter med min mamma på vänster sida, och skolsystern mitt framför mig. Jag vände ut och in på allt som är jag i en timma. Allt allt allt. Eller är det läget då jag är 16 år och sitter på en mottagning i angered? Är det läget då jag är under tjugofem och du tycker det är onödigt att vara vegan? Vilket läge?

Gällde det flickvän med? Gjorde det det? Det där med att jag måste skärpa mig, annars lämnar alla mig. Gällde det oa?

Jocke. Snälla gör inte så en gång till. Jag skakade av gråt och du vet att jag är för pussy för att palla någonting. pussycat. Inte vek bara mesig. Inget likhetstecken. Blogga och dissa hur mkt du vill men det övriga utelämnar du tack. Jag hatar sånt.

vill dig väl vännen lilla

"Okey tjejer, det är verkligen skitfint att ni har hittat varandra. Och nyförälskelse är verkligen wonderfull, men hur länge har ni vart ihop (tre veckor?)" Svar: väldigt snart två månader.

"och ni litar inte ens på varandra" Svar: Jo. Jag litar mest på Oa i hela världen. Du och A kanske borde göra detsamma..?

"Ni bloggar om varandra men ni pratar uppenbarligen inte överhuvudtaget." Svar: Pratar gör vi hela tiden. Vi pratar, har sex, tittar på film, öser kärlek och älskar varandra - Sånt som par gör du vet?

"GRATTIS EBBA, NU ÄR DU MED I MIN BLOGG. Du ville ha en diss - here you go"Svar: tack. Det tog ett jävla tag.

"Och neeeej, hur gärna ni än vill bråka så tänker jag inte bråka tillbaka."svar: Nej jag vet. Men jag förstår inte varför du inte ordnar upp dina egna problem istället för att skapa nya - för andra.

"Fortsätt ni att bygga upp eran lilla ogenomträngliga mur och var elak mot alla som vill er väl."Svar: JAG BLIR NÄSTAN RÖRD. vill er väl? Hur då vill er väl? Fuck you jocke. Vill er väl som i "lämna små frön av misstro"?

"Peace love and understanding till alla lebbar som bara krånglar till hela sitt liv."Svar: Jag kan inte komma på ett enda flatpar i hela jävla världen som har det så über som jag och Oa. var inte avundsjuk.

Ring mig sen så kan vi prata om hur väl vi vill varandra, right?

söndag, oktober 02, 2005

älsklingsoan

(vem har tagit ebbas folköl?
vem har tagit ebbas folköl?)

Jag och Oa tittade på boys don´t cry och gjorde andra saker. Jag älskar henne jättemycket.

Idag har jag bjudit sanne på veganmuffins. dom var goda, fast jag åt smet innan, så jag var för mätt sen när dom var klara.

Har tränat. Jag tränade i två timmar allt som allt. En halvtimma på en träningscykel känns som två dygn. Jag ska bli stark.

Skolan imorn. Känns som om jag missat så himla mycket.Jag gillar min teaterlärare mycket. Hon är cool.

Undrar om Alice ska på teatern imorgon? Jag har inte hört av henne på en vecka.